Radikali se priključuju skupu NVO 11. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali se priključuju skupu NVO 11. jula

Srpska radikalna stranka saopštila je da će se odazvati pozivu više nevladinih organizacija i priključiti akciji "Sedam hiljada" povodom obeležavanja 20 godina od zločina u Srebrenici, ali nameravaju da dođu s četničkim zastavama s natpisom "S verom u Boga, sloboda ili smrt".

Radikali navode da nije reč o nekakvom kontraskupu i "upozoravaju policiju da ne sme na bilo koji način da ih ometa u nameri da se priključe najavljenim demonstracijama".

"Kako bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što bolje uklopili, Srpska radikalna stranka poziva svoje pristalice da budu obučeni u crno i da na skup ponesu što više tradicionalnih, crnih, četničkih zastava sa natpisom 'S verom u Boga, sloboda ili smrt'" kaže se u saopštenju.

Nevladine organizacije pozvale su juče poslanike i poslanice Skupštine Srbije i članove Vlade da učestvuju u akciji "Sedam hiljada" i da na taj način, zajedno sa građanima i građankama Srbije pokažu saosećanje za srebreničke žrtve i ljudsku i građansku solidarnost sa njihovim porodicama.

Akcija "Sedam hiljada" biće održana 11. jula u 11.07 časova na platou ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

VELIKI ZAOKRET ŠEŠELJEVACA: Radikali se priključuju Ženama u crnom!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2015

SRS pozvala je sve svoje članove i simpatizere da se masovno priključe akciji Sedam hiljada..Srpska radikalna stranka je saopštila danas da će se priključiti akciji "Sedam hiljada" koja bi trebalo da se održi 11. jula ispred Narodne skupštine..."Nakon poziva Inicijative mladih za ljudska prava...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.