Rade Krunić kao Mesi, Lacio poveo, pa pao u 93. minutu!

Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rade Krunić kao Mesi, Lacio poveo, pa pao u 93. minutu!

Rade Krunić postigao spektakularan gol u pobedi Empolija.

Rade Krunić postigao je majstorski gol za Empoli danas u 24. kolu Serje A i najavio prvu pobedu svog tima posle serije od šest poraza i samo dva remija u međuvremenu.

Na kraju je bilo i ubedljivo protiv neuobičajeno anemičnog Sasuola na solidno popunjenim tribinama "Karla Kastelanija" - 3:0 (2:0).

Reprezentativac BiH i nekadašnji fudbaler Borca iz Čačka u 34. minutu primio je loptu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svojoj polovini, a onda krenuo u solo prodor i nije se zaustavio sve dok iz neposredne blizin nije hladnokrvno prebacio veterana, Andreu Konsiljija.

Bila je to bravura u stilu Lionela Mesija za četvrti pohodak u sezoni, a potom je na scenu stupio Dijego Farijas.

Brazilac je tri minuta kasnije asistirao Afrijeu Akvahu za brzih 2:0, a potom u 60. i sam postigao pogodak za prvu pobedu od 9. decembra prošle godine.

Svi rezultati, strelci i tabela Serije A.

Rade Krunić načinje Sasuolo, Empoli sada već ima 3-0.#EmpoliSassuolo#Empolipic.twitter.com/dAQ8Luu9Ju

— Nebojša Marković (@MarkovicNeb) February 17, 2019

Lacio je na "Marasiju" poveo golom Milana Badelja u prvom poluvremenu i doživeo debakl u trećem minutu nadoknade kada je počelo veliko slavlje fudbalera i navijača Đenove - 2:1 (1:1)!

Na portalu Mondo.ba možete čitati opširnije o utakmici u kojoj za Rimljane nije nastupio naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić zbog povrede, dok je Darko Lazović kod domaćih bio u startnoj postavi i bio zamenjen na poluvremenu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.