Rad: Sudijske greške na našu štetu nisu slučajnost

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Apr.2014, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad: Sudijske greške na našu štetu nisu slučajnost

Rad je optužio sudije u domaćem prvenstvu da su ga u prethodnim utakmicama namerno oštetile i zatražio od nadležnih fudbalskih organa da omogući fer-plej takmičenje u Super ligi Srbije.
(FOTO: D. Žarković)
Rukovodstvo FK Rad je analizirajući sudijske odluke u mečevima kluba u prolećnom delu polusezone nedvosmisleno došlo do zaključka da se sudijske greške na štetu ‘građevinara’ više ne mogu podvesti pod slučajnost, jer se ponavljaju iz meča u meč >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i to isključivo na štetu Rada – navodi se u saopštenju kluba sa Banjice.
Rad se bori za opstanak u Super ligi Srbije, četiri kola pre kraja takmičenja ima 24 bodova na 14. mestu koje vodi u baraž za opstanak u ligi. Rad ima bod više od pretposlednjeg Radničkog iz Kragujevca i četiri više od poslednjeg Javora.
Na gostovanjima u Kragujevcu u Užicu, kao i u nedeljnom duelu protiv Napretka ispoljeni su propusti koji su direktno uticali na krajnji ishod i to uvek na štetu Rada, nikada, ali nikada na štetu rivala, pa se ne mogu podvesti pod slučajnost – dodaje se.
„Građevinari” su u prošlom kolu odigrali nerešeno 1:1 protiv Napretka, a izgubili su od Slobode sa 0:1 i od Radničkog sa 1:2.
Prvenstvo ulazi u završnicu i Rad, koji je oduvek svoju fudbalsku priču bazirao na fer-pleju, očekuje od nadležnih organa da se propusti ne dozvole i da isključivo igra na terenu bude mera konačnog ishoda utakmice – navodi se u saopštenju.
U narednom, 27. kolu Super lige, Rad će za vikend igrati na gostujućem terenu protiv prvoplasirane Crvene zvezde.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužbe sa Banjice: Sudije nas namerno oštećuju!

Izvor: RTS, 30.Apr.2014

Fudbalski klub Rad optužio je sudije u domaćem prvenstvu da su ga u prethodnim utakmicama namerno oštetile i zatražio od nadležnih fudbalskih organa da omogući fer-plej takmičenje u Super ligi Srbije...Klub sa Banjice traži pošteno suđenje i optužuje arbitre za namerne greške na njihovu štetu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.