Rabrenović: Nikolić je opljačkao Vojvodinu

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rabrenović: Nikolić je opljačkao Vojvodinu

Račun novosadskog superligaša u ponedeljak je konačno, posle 10 meseci, odblokiran, ali odmah i opljačkan. To tvrdi Radisav Rabrenović, generalni sekretar Vojvodine, koji naglašava da je prevara učinjena falsifikovanom menicom u "Hipo banci".
- Petar Nikolić, bivši direktor marketinga našeg kluba u saradnji sa nekim zaposlenim u "Hipo banci", prebacio je sa našeg računa 19.566.493 dinara na račun svoje firme "Dekatlon" sa sedištem u Beogradu - kaže Rabrenović.- Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je odmah reagovala i podnela krivičnu prijavu Policijskoj upravi u Novom Sadu, a svakako ćemo takođe podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica iz "Hipo banke" koje mu je registrovalo menicu dok je Vojvodna bila u blokadi, što po zakonu nije izvodljivo. Takođe, krivično ćemo goniti i lice u "Hipo banci" koje je omogućilo realizaciju nepostojeće menice.
Novosađani ističu da su sve svoje obaveze, zbog kojih im je račun bio u blokadi, izmirili.
Sa svoje strane, Nikolić čitav slučaj komentariše pozivom nadležnih organa da što pre reaguju.
- Zaista, pozivam Policijsku upravu i sudstvo da što hitnije pokrenu sve neophodne radnje kako bi se utvrdila validnost svih dokumenata. Krajnje je neozbiljno davati takve izjave pre nego što policija i sudstvo utvrde činjenično stanje, jer ja preko medija nikada nisam prozivao Vojvodinu da li ima ili ne bilo kakvih obaveza prema meni. Svakako, tužiću ih za klevetu - komentar je Nikolića.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.