Rabio će dobro naplatiti vežbanje strpljenja

Izvor: Sportske.net, 24.Dec.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rabio će dobro naplatiti vežbanje strpljenja

Vezni fudbaler Pari Sen Žermena je doneo odluku. Spreman je da čeka na transfer zarad adekvatne novčane nadoknade.

Težak udarac zadaće Adrijen Rabio klubu u kojem je ponikao, pošto je sada više nego jasno da Pari Sen Žermen neće uspeti da zaradi na svom veznom igraču.

"Sveci" su najpre išli na kartu produžetka saradnje, zatim su se pomirili sa činjenicom da Rabio želi da ide, ali su se nadali da će u januarskom prelaznom roku uspeti da zarade od njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << transfera.

Stvari ne stoje dobro za šampiona Francuske, Rabio je izgleda prelomio i ne želi da razmatra ponude koje bi i Pari Sen Žermenu donele finansijsku dobit.

Barselona je svojim imenom i dobrim pregovaračkim sposobnostima uspela da ubedi Adrijena Rabioa da treba da bude strpljiv i da sačeka leto.

Scenario je poznat, a izgleda i suma koja će leći na račun veziste Pari Sen Žermena ukoliko na leto kao slobodan igrač pređe na "Nou Kamp".

"Telefut" piše o 10 miliona evra koje će Adrijen Rabio naplatiti ukoliko kao slobodan igrač stavi paraf na ugovor sa Barselonom.

Ne sumnjamo da će i ugovor biti unosan, pa onda i ne čudi što je Rabio prihvatio šestomesečni boravak na margini.

Pari Sen Žermen je nedavno saopštio da Rabio neće biti u timu dok je ovakva situacija na snazi, a evidentno je da će ona ostati aktuelna sve do završetka tekuće sezone kada će Francuz kao slobodan igrač napustiti "Park Prinčeva".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

L'Ekip bio u pravu - Bolna odluka za Pari Sen Žermen!

Izvor: Sportske.net, 25.Dec.2018, 10:10

U klubu su se ljutili, ali su progovorili insajderi, na leto će morati da naprave zaista težak potez ili da se suoče sa strašnim scenariom....Izgleda da su vesti L'Ekipa tačne, PSŽ će kako bi izbegao eliminaciju iz Lige šampiona narednog leta morati da proda Mbapea ili Nejmara...Klub je žestoko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.