RUKOMETAŠI IMAJU NOVOG SELEKTORA: Poznat naslednik Tonija Đerone

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 11:32

RUKOMETAŠI IMAJU NOVOG SELEKTORA: Poznat naslednik Tonija Đerone

Ostalo je još samo da Upravni odbor RSS verifikuje odluku.

Novi selektor muše reprezentacije Srbije biće Boris Rojović!  Žurnal, nezvanično saznaje da je predsednica RS Srbije, Milena Delić, posle višenedeljnog razmišljanja, prelomila i odlučila da strateg Vojvodine preuzme brigu o Orlovima i zameni Španca Tonija Đeronu.

Dogovor prve dame našeg rukometa i trenera Novosađana zvanično je postignut pred dva dana, ali će Upravni odbor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srpske kuće rukometa morati da verifikuje ovu odluku na sednici, koja je zakazana za 29. februar u Zrenjaninu.

Prvi pik Milene Delić za selektora bio je sjajni stručnjak i trener Kilcea, Talant Dušebajev. Sa njim je predsednica i stupila u kontakt, ali se on zahvalio na pozivu uz objašnjenje da ima previše obaveza u klubu.

Drugi na listi želja bio je Momir Ilić, trener Vesprema. Sa njim je Milena Delić obavila vrlo konkretan razgovor na Paliću, ali se sjajni stručnjak posle nekoliko dana zahvalio na pozivu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.