RUKOMET: Večiti sigurni

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 21:21

RUKOMET: Večiti sigurni

Neizvesno samo u Kragujevcu.

Završene su četiri utakmice četvrtog kola Arkus rukometne lige Srbije, a pobede su zabeležili Crvena zvezda, Partizan, Metaloplastika i Radnički.

Da se stvari menjaju u crveno-belom taboru pokazala je utakmica u Kostolcu, pošto je Zvezda ostvarila ubedljiv trijumf (35:22). Draško Nenadić je predvodio napad sa 12 golova, a pratio ga je Branko Kankaraš sa osam. Na drugoj strani najefikasniji je bio Mihajlo Stevović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa šest pogodaka.

Partizan je u Aranđelovcu slavio protiv Šamota 31:26, a najefikasniji je bio Nikola Zečević sa sedam golova. Po jedan manje postigli su Ivan Mićić i Stefan Petrić.

Metaloplastika je u Šapcu savladala Kikindu 43:31, a Radnički je u Kragujevcu savladao Topličanin 28:27.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda holandska klizačica Juta Lerdam
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.