RTS na treningu Orlova u Staroj Pazovi

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS na treningu "Orlova" u Staroj Pazovi

Fudbalska reprezentacija Srbije priprema se u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi za važne kvalifikacione mečeve protiv Portugalije i Luksemburga.
Nakon tri odigrane utakmice u kvalifikacijama Srbija ima četiri boda i nalazi se na deobi drugog mesta u grupi sa Luksemburgom, dok je Portugal četvrti sa dva boda i utakmicom manje.

"Atmosfera među fudbalerima je stndardna, to su vrhunski profesionalci >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji igraju u najvećim klubovima Evrope i na neki način pripremaju se za ovu utakmicu kao i za svaku drugu. Dolazi Ronaldo i jedna od najboljih reprezentacija na svetu i smatram da ćemo imati jedan lep fudbalski dan značajan za Srpski fudbal.", rekao je pomoćni trener reprezentacije Aleksandar Janković za RTS.
Meč između Srbije i Portugalije igra se u subotu na stadionu "Rajko Mitić" od 20.45.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.