RONALDOVA PORUKA MESIJU: Ovaj poziv menja sve!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RONALDOVA PORUKA MESIJU: Ovaj poziv menja sve!

Portugalac se oglasio.

Najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo pozvao je Lionela Mesija da napusti Barselonu kako bi se u Italiji takmičili kao nekada u Španiji. Ronaldo je letos stigao u Torino iz Real Madrida, gde je čak deceniju vodio veliku borbu sa Mesijevom Barselonom, ali i samim Argentincem za individualna priznanja.

A U MADRIDU MUK: LUDAČKI potez golmana Boke zapalio planetu! (VIDEO)

- Možda mi nedostaje Mesi... Igrao sam u Engleskoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Španiji, Italiji i Portugaliji, a on je i dalje u Španiji. Možda sam mu ja potrebniji... Život je izazov, volim ih i oni čine ljude srećnim - rekao je Ronaldo za Gazetu delo Sport.

Na račun Mesija, pet puta najboljeg fudbalera sveta kao i Ronaldo, ima samo reči hvale.

- Voleo bih da jednog dana dođe u Italiju. Nadam se da će prihvatiti izazov kao ja, ali ako je srećan u Barseloni poštujem to. On je sjajan igrač i dobar momak - zaključio je Ronaldo.

Mesi je celu karijeru proveo u Barseloni u koju je došao sa 14 godina iz Argentine, a onda osvojio sve što je mogao, baš kao i Ronaldo u Real Madridu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.