RONALDO SE VRAĆA NA OLD TRAFORD: Mančester ima samo JEDAN uslov

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 12:12

RONALDO SE VRAĆA NA OLD TRAFORD: Mančester ima samo JEDAN uslov

Na potezu menadžer Žorž Mendeš.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena, Portugalac Kristijano Ronaldo, mogao bi ponovo da obuče dres slavnog Mančester junajteda!

Italijanski mediji prenose da je Ronaldo nezadovoljan u Juventusu i da razmatra sve opcije kako bi već na leto promenio sredinu.

Kako stvari trenutno stoje, njegova naredna destinacija je Mančester.

Jorge Mendes has contacted Manchester United over a possible move for Cristiano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ronaldo.

Ronaldo would have to take a 50% pay cut with a 2 year contract being discussed. 🇵🇹 (@tancredipalmeri) #MUFC #Juventus pic.twitter.com/XO1KYb1ARx

— Football Cvlture (@FootballCVLTURE) April 28, 2021

Ronaldo je preko svog menadžera Žorža Mendeša već kontaktirao čelnike Junajteda i jasno stavio do znanja da je spreman da pregovara, a iz engleskog kluba su poručili da dobrodošao pod jednim uslovom - ako je spreman da prihvati upola manju platu od ove koju ima u Juventusu.

Velika borba za opstanak vodi se u Superligi Srbije, a njeni akteri su i Novi Pazar i Voždovac koji danas (18.00) igraju jedan od odlučujućih mečeva. Kvota na keca je 1,90, na iks 3,40, a na dvojku 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Novi Pazar - Voždovac

Portugalac u Torinu trenutno ima 31 milion evra godišnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.