RONALDO PRIZNAO DEL PJERU: Zaslužio si Zlatnu loptu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 19:04

RONALDO PRIZNAO DEL PJERU: Zaslužio si Zlatnu loptu (VIDEO)

Dve legende proćaskale na Instagramu.

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldo u Instagramu lajvu sa Alesandrom Del Pjerom rekao je nekadašnjem kapitenu Juventusa da je zaslužio da osvoji Zlatnu loptu.

Bivša desetka italijanskog fudbala nikada nije nagrađena individualnim priznanjem, iako je u karijeri osvojila sve što se može osvojiti.

- Zaslužio si da budeš najbolji na svetu, ali ne samo ti, još nekoliko velikih imena nije dobilo nagradu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a trebalo je Paolo Maldini, Frančesko Toti, Roberto Karlos i Raul. Recimo, Roberto Karlos je jednom bio drugi, iza mene - rekao je Ronaldo, koji je Zlatnu loptu osvajao 1997. i 2002. godine.

Del Pjero je tokom karijere nastupao za Padovu, Juventus, Sidnej i Delhi Dajnamos, a osvojio je šest titula u Seriji A, jedan Kup Italije, četiri Superkupa Italije, dok je po jednom trijumfovao u Ligi šampiona, Uefa Superkupu, Interkontinentalnom kupu i Intertoto kupu.

Sa reprezentacijom Italije je 2006. godine postao svetski prvak u Nemačkoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zaslužio si da budeš najbolji na svetu, ali ne samo ti"

Izvor: B92, 09.Maj.2020

Nekada najbolji fudbaler sveta Brazilac Ronaldo razgovarao je u Instagramu "lajvu" sa Alesandrom Del Pjerom...Tom prilikom rekao je nekadašnjem kapitenu Juventusa da je zaslužio u karijeri da osvoji Zlatnu loptu..."Zaslužio si da budeš najbolji na svetu, ali ne samo ti, još nekoliko velikih imena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.