RONALDINJO SE OGLASIO: Legenda Brazila poslala poruku Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022, 16:35

RONALDINJO SE OGLASIO: Legenda Brazila poslala poruku Srbiji!

Patriota...

Još samo nekoliko časova ostalo je do meča Srbije i Brazila u okviru prvog kola grupne faze Svetskog prvenstva koje se ove godine održava u Kataru. Podrška za izabranike Dragana Stojkovića Piksija stiže sa svih strana, a oglasila se i legenda brazilskog fudbala - Ronaldinjo.

Nekadašnji igrač PSŽ-a, Barselone i Milana se oglasio na društvenim mrežama sa nekoliko reči.

- Naše vreme je došlo. Idemo, Brazil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - napisao je Ronaldinjo na Instagramu.

A post shared by Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho)

Drugi meč grupe G se igra od 20 časova, dok je u prvom Švajcarska minimalnim rezultatom savladala Kamerun (1:0).

Reprezentacija Srbije je do sada odigrala ukupno 19 utakmica protiv Brazila, pobedila je dva puta, sedam utakmica završeno je remijem, a izgubila je u 10 mečeva.

Poslednji put "Orlovi" i Brazil igrali su krajem juna 2018. godine u grupnoj fazi na Svetskom prvenstvu u Rusiji, gde je petostruki svetski prvak pobedio sa 2:0 golovima Paulinja i Tijaga Silve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.