RIVALSTVO, A SAD DRUGARSTVO I TROFEJ: Nikolić i Urošević slavili u finalu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 22:06

RIVALSTVO, A SAD DRUGARSTVO I TROFEJ: Nikolić i Urošević slavili u finalu

I na drugoj strani je bilo poznatih lica.

Aris je prošle sezone prvi put postao prvak Kipra, a na otvaranju nove osvojio je trofej Superkupa ove ostrvske zemlje. Ekipa koju su u letnjem prelaznom roku pojačali nekadašnji kapiten Partizana Slobodan Urošević i velika nada Crvene zvezde Veljko Nikolić u borbi za trofej savladala je Omoniju – 2:0.

Urošević je bio starter, Nikolić je u igru morao već u 32. minutu kad se povredio Englez Morgan Braun. Na drugoj strani, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veljko Simić je u igru ušao u 80. minutu, dok je Nemanja Miletić ostao na klupi.

Aris je do pehara došao golovima Južnoafrikanca Majambele u 21. i Poljaka Stepinskog u 90+3. minutu. Prvak Kipra će u sredu krenuti i evropski put, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće na svom stadionu protiv BATE Borisova.

Dan kasnije Omonija će u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije gostovati Gabali u Azerbejdžanu. Šampionat Kipra počinje tek 19. avgusta.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Ainara Hihon, bivša devojka Luke Vildoze

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.