RISTIĆ POTPISAO NA TRI GODINE: Došao sam zbog trenera

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 20:53

RISTIĆ POTPISAO NA TRI GODINE: Došao sam zbog trenera

Srpski internacionalac stigao u Seltu.

Srpski reprezentativac Mihailo Ristić predstavljen je u Selti iz Viga.

Ristić je prošle sezone bio igrač Benfike, a sada je potpisao ugovor na tri godine sa španskim klubom.

- Veoma sam srećan što sam ovede, imam jako dobar utiske o klubu, gradu i okolini. Oduševljen sam i siguran da ćemo zajedno postići mnogo uspeha do kraja sezone. Pregovori su bili veoma brzi, moj prvi utisak je da je ovo jedinstven klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Taktički sam u potpunosti na raspolaganju treneru, ali mogu sebe da definišem kao igrača koji ima veoma dobru levu nogu. Veoma sam ofanzivan. Imam pobednički mentalitet, volim da se takmičim i uvek pobeđujem - istakao je Ristić.

Objasnio je da je glavni razlog za dolazak u Vigo trener Selte Rafa Benitez.

- Svi želimo da radimo sa najboljima, a on je jedan od najboljih trenera u fudbalu. To je nešto što me navelo da donesem odluku da dođem ovde. Siguran sam da sa Rafom možemo da nastavimo da napredujemo i rastemo, kako bismo postigli uspehe koje želimo - zaključio je Ristić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.