Izvor: HotSport.rs, 16.Avg.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIO 2016: Na korak do medalje, Štefanek u polufinalu

Srpski rvač Davor Štefanek plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimski stilom, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Nemca Franka Šteblera. Štefanek je Šteblera, svetskog prvaka u kategoriji do 66 kilograma, pobedio sa 6:2. Njegov protivnik u polufinalu, koje će se održati kasnije danas, biće Gruzijac Šmagi Bolkvadze, koji je … Continue reading RIO 2016: Na korak do medalje, Štefanek u polufinalu
The post RIO 2016: Na korak do medalje, Štefanek u polufinalu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štefanek slomio i svetskog prvaka - idemo po prvu medalju!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2016

Srpski rvač pobedio Nemca Franka Šteblera..Bravo, bravo, majstore! Evo šanse za prvu medalju Srbije u Riju! Naš rvač Davor Štefanek plasirao se u polufinale Olimpijskih igara u kategoriji do 66 kilograma grčko-rimski stilom! On je u četvrtfinalu pobedio Nemca, apsolutnog favorita Franka Šteblera...

Nastavak na MozzartSport.com...

Davor Štefanek nakon osvajanja olimpijskog zlata

Izvor: HotSport.rs, 17.Avg.2016, 08:30

– Rekao sam da sam došao da pišem novu istoriju srpskog rvanja. Radio sam za ovo, živeo sam. Izvinite, kao da sam pijan sada. Živela Srbija! . The post Davor Štefanek nakon osvajanja olimpijskog zlata appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.