Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2021, 23:37

REZZIME DANA (utorak): Znali ste i za bolje dane...

Pročitajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao 6. aprila

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

KVINS PARK – KAUDENBIT >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (tip 1, kvota 1,20), rezultat 3:0

Tako to radi papirnati favorit. Odlučili ste se da odigrate meč iz četvrtog škotskog ranga. I niste pogrešili. Bila je to klasična igra mačke i miša. Domaćin je poveo u 16. minutu, a zatim je u nastavku podebljao trijumf.

AEL – OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,25), rezultat 2:0

Siguran trijumf favorita na Kipru. Mada je i kvota pokazala da će se o svemu pitati AEL. Na kraju je gost i dobro prošao. Neizvesnost je trajala do 43. minuta kada je Danilo probio bunker Olimpijakosa. Potvrda je stigla sredinom drugog poluvremena.

MANČESTER SITI - BORUSIJA DORTMUND (tip 1, kvota 1,38), rezultat 2:1

Mančester Siti će sa minimalnim kapitalom ići na revanš u Dortmund, a pritom ni igrom nije baš uverio da će u Nemačkoj moći spokojno da igra od prvog minuta – 2:1. Bilo je ozbiljnog drhtanja na klupi engleskog tima, jer je Marko Rojs doneo izjednačenje Nemcima pet minuta pre kraja, ali je Fil Foden, posle serije promašaja, pogodio u 90. minutu i obrisao Gvardioli hladan znoj sa čela.

NORIČ - HADERSFILD (tip 1, kvota 1,45), rezultat 7:0

To nije bila utakmica nego egzekucija. Norič u velikom stilu grabi ka Premijer ligi, malo mu nedostaje da i matematički obezbedi promociju kao prvoplasirani. Hadersfild se proveo kao na strelištu, a tako se obično desi kada je za igru raspoložen Temu Puki, strelac tri gola za Kanarince.

PRECRTANO

REAL MADRID – LIVERPUL (tip 2, kvota 2,70), rezultat 3:1

Pričaće se o magiji Enfilda, kao i decenijskoj navici Liverpula da nemoguće čini mogućim. Međutim, sve ukazuje da će Jirgen Klop posle Premijer lige ostati bez šanse da se bori za trofej u Ligi šampiona. Real u prvom meču četvrtine finala elitnog takmičenja nije briljirao, ali je imao kičmu ekipe personifikovanu u sjajnim plejmejkerskim sposobnostima Tonija Krosa i brzini Žuniora Vinisijusa. Sasvim dovoljno da se na kolena baci Liverpul, vrlo zainteresovan da se greškama samoubije pred Kraljem. Na kraju je bilo 3:1, što je perfektan rezultat za najtrofejniji klub Evrope, ali nije ni tragičan ishod za velikana sa Ostrva. Posebno uzimajući u obzir tragične reakcije defanzivnog reda Jirgena Klopa, kao i previde nemačkog stručnjaka. Vi ste hrabro odigrali dvojku i pogrešili.

MORKAMB – SAUTEND (tip 1, kvota 1,85), rezultat 1:1

Znalo se da ovo može da bude potencijlna mina, jer je Sautend i ranije znao da se pokaže na gostujućem terenu. Ipak, vi ste verovali u kvalitet Morkamba. I prevarili se. Sautend je poveo, Morkamb izjednačio i stao. Propala vam je šansa da uhvatite kvotu 1,85.

STIRLING – ALBION (tip 1, kvota 1,40), rezultat 1:1

Ovde vas je osećaj izdao. Čisto da vidite kako je škotski nižerazredni fudbal nepredvidiv. Veliki favorit je bio domaćin, ali je krenulo po zlu u 39. minutu kada su gosti došli do prednosti. Uspeo je domaćin da izjednači na vreme, i imao više od pola sata za pobedonosni pogodak. Međutim, na vašu žalost nije uspeo u toj misiji.

 MONAKO - MEC (tip 1, kvota 1,45), rezultat 0:0

Niko Kovač je majstor za kup takmičenje. Hrvatski stručnjak je doneo Ajntrahtu iz Frankfurta pehar najmasovnijeg takmičenja posle 30 godina, a Monakov san o osvajanju Kupa Francuske i dalje živi. Teže nego u ligi, ali jedino što se pamti jeste da su Kneževi preskočili Mec i prošli u četvrtfinale. Ipak, prošli su tek posle penala, tako da tiketi na kojima se čekao kec nisu prošli.

BRENTFORD - BIRMINGEM (tip 1, kvota 1,67), rezultat 0:0

Četvrtom uzastopnom remiju Brentforda najviše se obradovao Votford, koji sada ima otvoren autoput ka promociji u Premijer ligu. Potpuni kolaps u formi doživeli su crveno-beli pa nisu uspeli da kod kuće pobede ni Birmingem, koji se jedva drži da mu voda ne pređe preko nosa i odvuče ga u treću ligu. Ali, ta voda je povukla sa sobom sve tikete na kojima se čekao kec Brentforda...

TRABZON - KAJZERI (tip 1, kvota 1,70), rezultat 1:1

Sigurni smo da će dugo u Trabzonu pamtiti večerašnji okršaj. Odigrali su ofanzivno jedan od najboljih mečeva u ovoj sezoni. Ako ne i najbolji. Napravio je Trabzon brojne prilike, domaćin je čak 28 puta šutirao ka golu rivala. Ali je morao da se zadovolji bodom.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.