Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2020, 18:49

REZZIME DANA (utorak): Votford i Slavija sve uprskali

Pogledajte ko vam je 22. septembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

VEST HEM - HAL (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,38) - rezultat 5:1

Čekićari su bili sigurni protiv Hala i lagano stigli do prolaska u narednu fazu Liga kupa Engleske. Posao je bio rešen u prvih 45 minuta, kada je domaćin vodio golovima Snodgrasa i Alea. Prolaz je potvrdio Jarmolenko sa bele tačke u 56. minutu, a jedino što su uspeli gosti jeste da postignu počasni pogodak u 70. minutu. Ipak, Čekićari su dodali gas u samoj završnici i stigli do izuzetno ubedljivog slavlja.

LUTON - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:3

Crveni đavoli nisu blistali, ali su na čist kvalitet stigli do pobede u Lutonu. Činjenica je da domaćin nije zaslužio ovako ubedljiv poraz, jer su se gosti dosta mučili. Junajted je poveo golom Mate sa penala u 44. minutu, a konačan rezultat su psotavili Rašford i Grinvud golovima u 88. i četvrtom minutu nadoknade.

ZAMALEK - TANTA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1

Nije bilo prijatno onima koji su igrali keca na ovom meču kada je Mahmud Ala promašio jedanaestarac u finišu prvog poluvremena, ali se isi igrač iskupio za to u drugom poluvremenu. Pogodio je već u 47. minutu, a onda i sa penala u 71. Gosti su se vratili golom Masuda u 90. minutu, ali je svaku dilemu razrešio Ašur u šestom minutu nadoknade.

MAKABI TEL AVIV - SALCBURG (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 1:2

Pet puta je tokom svoje istorije Salcburg igrao plej-of Lige šampiona i nijednom nije prošao, ali se čini da je šampion Austrije da je na dobrom putu da konačno sruši to prokletstvo. Ekipa Džesija Marša večeras je posle preokreta u prvom meču plej-ofa savladala Makabi u Tel Avivu, čime je napravila ogroman korak ka drugom uzastopnom plasmanu u elitni rang takmičenja.

Opširnije OVDE.

KRASNODAR - PAOK (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 2:1

Grčki predstavnik je igrao sjajan fudbal. Iznad očekivanja. Vodio, umešno se branio, promašio penal na 0:0 i pogodio stativu dok je bilo 1:1 i kad se očekivali da pozlati zreliju partiju u odnosu na onu sa Benfikom desio se neshvatljiv pad koncentracije. Podrazumeva se, skopčan sa kvalitetom ekipe Murada Musaeva, te Zeleni imaju prednost uoči duela na stadionu „Tumba“ naredne srede.

Opširnije OVDE.

DROGEDA - ŠAMROK II (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:2

Drogeda nije blistala, ali je na kraju stigla do zasluženog slavlja protiv drugog tima Šamroka i nastavila poteru za vodeći Brejom. Domaćin je gubio pa vodio, a onda se ušlo u dramatičnu završnicu, koju je razrešio Mark Dojl svojim drugim pogotkom sa bele tačke, a ukupno trećim na meču.

ČIČESTER - KRIBS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1

Domaćin je odigrao loše prvo poluvreme, posle kojeg je gubio sa 0:1 zahvaljujući pogotku Stiva Marija u 37. minutu, ali se situacija u nastavku drastično promenila. Kribs je potpuno pao, a Čičester pojačavao gas i na kraju stigao do zasluženog i ubedljivog trijumfa. Ben Pešli je izjednačio u 58. minutu, a Džoš Klark šest minuta kasnije potpuno preokrenuo rezultat. Etan Pričard je bio odgovoran za postavljanje konačnog rezultata u 90. minutu utakmice.

FEIRENSE - KASA PIA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:1

Ovde je kec zaokružen, ali posle kakve samo drame. Feirense je gubio do prvog minuta nadoknade utakmice. Gol za goste postigao je Kristijan u 34. minutu, a nakon velikog broja promašenih šansi delovalo da će domaćin ostati kratkih rukava. Ipak, sve se promenilo u poslednjim trenucima utkamice. Žoao Viktor je doneo izjednačenje, a onda je u sedmom minutu nadoknade Ikaro postavio konačan rezultat.

PRECRTANO:

NJUPORT - VOTFORD (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 3:1

Završio je Vortford obaveze u Liga kupu već na drugoj stepenici. Imaju Stršljenovi važnija posla, planiraju ekspresan povratak u Premijer ligu, kao Fulam u minulom prvenstvu, prebaciće fokus na Čempionšip, mada je utisak da ovakav kiks nisu smeli da dozvole. Domaćin je bio motivisaniji i to je napravilo prevagu na ovom meču.

Opširnije OVDE.

SLAVIJA PRAG - MIDTJILAND (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:0

Gosti su bili orjentisani na odbranu svog gola i do su odradili na pravi način, mada su u nekoliko navrata mogli da stignu i do dragocenog pogotka na Sinobo stadionu. Midtjiland je imao zrelije prilike, a one najbolje nisu uspeli da iskoriste Sori Kaba i Erik Svitačenko. Domaćin je čitav meč pokušavao da napravi nešto konkretno, mada posle svega viđenog može da bude zadovoljan konačnim rezultatom.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.