Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2020, 22:56

REZZIME DANA (utorak): Viljareal bez greške, Bajern za vas i titulu

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je izdao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

BARSELONA - LEGANES (tip 1, kvota 1,20) -

AVES - PORTO (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2, kvota 1,18) -

ZAOKRUŽENO

VILJAREAL - MAJORKA (tip 1, kvota 1,60) - 1:0

Viljareal je u prošlom kolu srušio Seltu u poslednjem momentu, a na meču kod kuće protiv Majorke malo je poranio sa golom pa je u 16. minutu preko Karlosa Bake stigao do prednosti. Našao se sjani Baka na pravom mestu, ispratio je akciju i suštnski mu je preostalo samo da ćušne loptu u mrežu za prednost Viljareala na otvaranju utakmice. Posle toga je Žutoj podmornici bilo dosta lakše da igra.

Opširnije OVDE.

VERDER - BAJERN (tip 2, kvota 1,20) - 0:1

Pobedom u Bremenu protiv davljenika Verdera (1:0) četa Hansija Flika overila je osmu vezanu titulu za nemačkog giganta, odnosno 30. jubilarnu u istoriji kluba. Bajern tako postaje tek treći tim u TOP 5 liga Evrope sa 30+ titula. U tom su društvu samo su još Juventus (35) i Real Madrid (33), a zanimljivo da će Bavarci 4. jula pojuriti i jubilarni DFB kup, pošto su ih dosad osvojili 19.

Opširnije OVDE.

UNION BERLIN - PADERBORN (tip 1, kvota 1,70) - 1:0

Jedan gol, ali vredan. To je učinak Union Berlina koji je večeras pobedom definitivno obezbedio opstanak. Zolinski je postigao autogol i na taj način je pomogao Berlinu da spase sezonu. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata i na kraju je Union Berlin uspeo da upiše sva tri boda.

MENHENGLADBAH - VOLFZBURG (tip 1, kvota 2,25) - 3:0

Borusija je prebrinula najveću brigu u poslednja tri kola - tukla ubedljivo Volfzburg (3:0) i makar do sutra uveče zaposela četvrtu poziciju. Gladbah vodi žestoku bitku sa Bajer Leverkuzenom za Ligu šampiona i trenutno ima dva boda više od čete Petera Boša, ali meč više. Ono što ide naruku Rozeu i njegovim momcima jeste nešto lakši raspored do kraja, pošto je Verkselfu preostalo gostovanje Herti u Berlinu, dok Menš ide na noge otpisanom Paderbornu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

HAJDUK - VARAŽDIN (tip 1, kvota 1,28) - 2:3

Šok na Poljudu. Varaždin je odigrao nestvarno prvo poluvreme i uspeo je da postigne tri gola za 40 minuta preko Drozdeka, Mamića i opet Drozdeka. Hajduk je probao da se vrati u drugom poluvremenu, dao je dva gola, ali nije uspeo ni do boda na ovoj utakmici. Veliko iznenađenje u Splitu...

HAMBURGER - OSNABRIK (tip 1, kvota 1,50) - 1:1

Delovalo je da sve ide na vodenicu HSV-a, međutim nije se završilo kako ste očekivali. Poveo je HSV preko Harnika golom u 35. minutu i tako se otišlo na odmor. Međutim, Hejer je već u 57. doneo Osnabriku izjednačenje, presekao je tim golom domaćina koji do kraja utakmice nije uspeo da se konsoliduje...

Opširnije OVDE.

HETAFE - ESPANJOL (tip 1, kvota 1,65) - 0:0

Ne ide Hetafeu posle pauze, pa to ti je. Imao je tim iz predgrađa Madrida dobar raspored u prve dve utakmice, možda je mogao i do šest bodova, a na kraju će morati da se zadovolji samo sa jednim. Danas je Hetafeu gostovala Majorka, imao je domaći tim igrača više tokom 75 minuta i opet nije mogao da pobedi - 0:0.

Opširnije OVDE.

ROZENBORG - KRISTIJANSUND (tip 1, kvota 1,65) - 0:0

Najmanje popularan rezultat, a vama je večeras bio još nepopularniji jer Rozenborg na otvaranju sezone nije uspeo da opravda očekivanja pa je remizirao kod kuće protiv Kristijansunda. Igralo bez bez prisustva navijača i nije se dobro završilo ni za Rozenborg ni za vas koji ste igrali keca.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta…

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.