REZZIME DANA (utorak): Briljirali smo u PREDLOZZIMA, Epinal učinio nemoguće...

Izvor: MozzartSport.com, 25.Mar.2015, 02:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (utorak): Briljirali smo u PREDLOZZIMA, Epinal učinio nemoguće...

Pogledajte šta je 24. marta došlo, a šta vas je prodalo

Kakav dan za nas i našu rubriku PREDLOZZI I TIPOVANJA! Od mogućih šest uhvatili smo šest! Korintijans i Toronto počinju kasno uveče, a uhvatili smo Falkirk, Voking, Nanter, Dandalk, Red Star i Strazbur, stim da su poslednja četiri para bila u kategoriji vredi probati, što znači kvote su bile veće od 2.00! Možda je recept za naš uspeh da dan bude što suvlji i da nema ništa da se odigra. Ko zna, u svakom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << proslavićemo!

S obzirom na to kakav je dan bio prošli ste, možemo da kažemo, fantastično. Pogodili ste šest od deset parova. Prodali su vas Alfreton, Brejntri, Avranš i Drogeda. Najveći kiks je svakako Avranš koji je uspeo da izgubi od Epinala koji je zabeležio tek jednu pobedu na poslednjih 26 utakmica.

ZAOKRUŽENO

ŠEFILD JUNAJTED - SKANTORP (tip 1, kvota 1.70) – rezultat 4:0

Ovo je bio najigraniji tip dana i došao je kao od šale. Šefild je opravdao ulogu favorita zaista bez problema. U 15. minutu domaćin je poveo sa 1:0, a u finišu prvog dela pogotkom iz penala prednost je duplirana. Na overu trijumfa čekalo se do 80. minuta, ali razloga za brigu nije bilo. Pao je na kraju i četvrti pogodak, nakon što su gosti ostali s igračem manje...

KORK SITI - GALVEJ (tip 1, kvota 1.35) – rezultat 2:0

Ovo je bio još jedan od zicera danas, drugi naigraniji par dana i opet pogodak. Vicešampion iz 2014. lomio je otpor rivala do 35. minuta, a kada je postigao prvi pogodak sve je bilo lakše. Konačnih 2:0 fudbaleri Korka postavili su u 62. minutu. Ni u ovom slučaju nije bilo razloga za bilo kakvu zabrinutost. Rutinsko odrađivanje posla od strane domaćina.

VOKING - TORKI (tip 1, kvota 1.60) – rezultat 3:2

Kada su gosti u 17. i 19. minutu za tili čas stekli dva gola viška, i kada je odbijen svaki napad Vokinga do kraja prvog dela, verovatno su mnogi zgužvali svoje tikete s ovim parom. Ali u fudbalu preokreti nisu nikakva retkost, a ovom su se mnogi obradovali. U 53. minutu bilo 1:2, deset minuta kasnije 2:2, da bi u 81. minutu domaćin došao do potpunog preokreta.

KAUDENBIT - FALKIRK (tip 2, kvota 1.55) – rezultat 0:1

Kaudenbit je u užasnoj formi, pre nekoliko nedelja primio je čak deset golova od Hartsa i Falkirk je kao tim koji se bori za plej-of bio veliki favorit. Nije išlo baš lagano, gosti su slavili s minimalnih 1:0, ali najvažnije za one koji su gađali dvojku jeste da je i ovaj tip zaokružen. Posao je olakšao i crveni karton domaćem timu u finišu utakmice...

LONGFORD - BREJ (tip 1, kvota 1.65) – rezultat 2:0

Duel dva poslednjeplasirana tima na tabeli irskog šampionata. Prednost ste ukazali domaćinu i bili u pravu. Longford je slavio sa 2:0, a ključ trijumfa su golovi u pravo vreme.  Prvi u 9, drugi u 50. minutu utakmice. U psihološkom smislu to je pogubno delovalo na goste, koji ni četvrti put zaredom nisu uspeli da postignu gol...

ST. PATRIK - DERI (tip 1, kvota 1.75) – rezultat 2:0

Sent Patrik je veoma lagano i rutinski savladao Deri Siti. Načeli su goste u 35. minutu golom Boldžera, da bi u 82. Lengli potvrdio pobedu domaće ekipe. Za sada je jasno da je Sent Patrik prava domaća ekipa, jer na dve utakmice kod kuće ima dve pobede, a na strani dva poraza. Tako da ste odlično pogodili kada ste zaokružili keca na Sent Patrik.

PRECRTANO

ALFRETON - DARTFORD (tip 1, kvota 1.75) – rezultat 0:0

Alferton vas je kvalitetno prodao večeras. Dartford je praktično u nižem rangu, dok je Alferton tik iznad crte. Ipak, sa pet bodova prednosti, domaći imaju finu zalihu u odnosu na timove koji im prete, pa je tako izvesno da će ostati u Konferenciji. Ipak, očekivalo se da će biti bolji od Dartforda i napraviti veliki korak ka opstanku. Pošto nisu, strepnja i dalje postoji.

BREJNTRI - TELFORD (tip 1, kvota 1.65) – rezultat 0:2

Opet jedan od onih slučajeva kada se razgoropadi otpisani... Telford je poslednji u engleskoj konferenciji, nema više nade da može do opstanka, ali uspeo je da iznenadi Brejntri, kao i veliki broj kladilaca. Pet minuta krize u igri bilo je kobno po domaćina. U 59. minutu 0:1, u 64. već 0:2 i više spasa nije bilo...

AVRANŠ - EPINAL (tip 1, kvota 1.45) – rezultat 0:2

Deluje neverovatno, ali eto, i ovakve stvari se događaju. Epinal je do ovog meča imao samo jednu pobedu na poslednjih 26 mečeva, već je izgubio sve šanse da opstane u trećoj ligi Francuske, međutim, Avranš ni protiv takvog tima nije uspeo da slavi. Štaviše, nije bio ni blizu. Prvi gol u 13. minutu prvog poluvremena, drugi u 13. minutu drugog dela za konačnih i šokantnih 0:2.

DROGEDA - LIMERIK (tip 1. kvota 1.70) – rezultat 1:1

U prva tri kola Limerik je istakao ozbiljnu kandidaturu za najlošiji tim lige, dva meča je izgubio i jedan odigrao nerešeno uz čak deset primljenih golova. Ipak, Drogeda je imala tu nesreću da u 30. minutu zbog crvenog kartona ostane s igračem manje, a u isto vreme dosuđen je i penal. Gosti su poveli i onda je bilo jako teško da se domaćin vrati u igru sa desetoricom. Izjednačenje je doduše stiglo, ali tek u 84. minutu, kada je već ostalo premalo vremena za eventualni preokret...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.