Izvor: MozzartSport.com, 04.Avg.2020, 23:48

REZZIME DANA (utorak): Alal vera Sudijcima, Skandinavci sram vas bilo

Pogledajte ko vam je 4. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ĐENGSU - DALIJEN (tip 1, kvota 1,75), rezultat 2:1

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />Đengsu je drugim trijumfom od starta sezone nastavio da uhodi prvoplasirani Gvagdžou Evergrande. Teišeiri je u 45. minutu poništen, reklo bi se čist gol, ali je Brazilac uspeo da se upiše u strelce u 74. Rondon je izjednači, a Eder sa bele tačke doneo tri boda domaćinu. Četvrti put uzastopno Đengcu i Delijen odigrali su duel u kojem su oba tima postizala bar po gol.

OPŠIRNIJE OVDE.

AL AHLI – AL HAZEM (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 4:2

Al Ahli Vladana Milojevića trijumfalno je nastavio sezonu iako domaćin imao i nekoliko crnih momenata u okršaju sa Al Hazemom. Četvorostruki šampion Sudijske Arabije je imao vođstvo od 2:0, zatim dopustio protivniku da za dva minuta vrati rezultatski egal, da bi u finišu utakmice, Al Ahli bio taj koji slama rivala sa dva pogotka u 120 sekundi. U ovom trenutku ekipa srpskog stručnjaka zauzima treće mesto sa 40 bodova, pet manje od Al Nasr Rijada, odnosno 11 od lidera Al Hilala.

OPŠIRNIJE OVDE.

AL FAJSALI – AL TAVON (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 2:1

U prvoj utakmici nakon više od pet meseci pauze, Al Fajsali trijumfovao je protiv Al Tavona koji nije briljirao ni pre lokauta. Ipak, fudbaleri Al Fajslija proslavljaju samo osvajanje tri boda, već i prekid negativne serije protiv Vukova koji sui h do ove utakmice pobeđivali pet puta uzastopno.

AL RAED - DAMAK (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 3:0

Ekipa Al Raeda iskoristila je duel sa rivalom iz zone ispadanja kako bi prekinula seriju od četiri utakmice bez pobede. U drugom međusobnom okršaju pomenutih klubova ponovo je slavio Al Raed i ponovo je sačuvao mrežu netaknutom. Domaćin je u ovom trenutku na poziciji šest sa 35 bodova, 17 više od Damaka koji kuburi na 15. mestu.

DE TREFERS - NEC (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:2

Prijateljska utakmica između holandskog trećeligaša i drugoligaša očekivano je pripala ekipi Neca koja je slavila 2:0. Posle pobede nad Longom 8:0 u prvoj kontrolnoj utakmici izabranici Rona de Grota nastavili su da pumpaju samopouzdanje za predstojeću sezonu. De Trefers je sa druge strane u ogromnim problemima, ako je suditi po igrama u pripremnom periodu. Pet poraza u isto toliko utakmica uz 13 primljenih i samo jedan postignut gol.

PRECRTANO:

BRENTFORD – FULAM (tip 1, kvota 2,35) – rezultat 1:2 (p.p)

Fulam je novi Premijerligaš. Nakon remija mirnih mreža u prvih 90. minuta, produžeci su izrodili junaka koji je praktično sam odveo ekipu sa Grejven Kotidža u Englesku elitu. Džo Brajan je sa dva pogotka slomio nominalnog domaćina na Vembliju, a gol iz 105. Minuta plod je čiste fudbalske inteligencije. Brentford je do kraja samo uspeo da postigne utešni pogodak.

OPŠIRNIJE OVDE.

LILESTREM - SOGNDAL (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 0:2

Lilestrem je nastavio sa bledim izdanjima zabeleživši treći poraz u prethodnih pet utakmica tokom kojih ne zna za tri boda. Gostovao je Sogndal koji je nakon serije od tri neuspeha pronašao pobedničke koordinate došavši do pozicije četiri. Lilestrem je ostao na sredini tabele.

ROZENGARD - LANDSKRONA (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 1:2 (p.p)

Landskrona je nastavak takmičenja u nacionalnom kupu izborila posle dodatnih dva puta po 15 minuta igre. Golova nije bilo sve do 85. minuta kada je Landskrona povela, pa sedam minuta kasnije primila gol iz penala. Rozengard je od 106. minuta igrao sa čovekom manje na terenu zbog crvenog kartona, a kada je delovalo da će presuditi penali, Kvist je golom u 120. minutu poslao svoj tim u narednu rundu.

KRISTIJANŠTAD - TORNS (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 2:3 (p.p)

Torns se otišao korak dalje u kupu Švedske ali je razočarao kladioce pošto je slomio otpor Kristijanštada tek nakon produžetaka. Oba duela ovih rivala u 2019. godini pripala su ekipi Tornsa rezltatom 2:0, tim iz Stangbija bio je favorit pred gostovanje i taj epitet je na neki način opravdao, ali ga je klub iz istoimenog grada propisno namučio.

KJEVO - EMPOLI (tip 1, kvota 2,30) – rezultat 1:1 (p.p)

Veče puno produžetaka zaokružili su Kjevo i Empoli u četvrtfinalu plej-ofa Serije B. Epilog su tri nerealizovana jedanaesterca, 0:0 nakon 90. minuta igre i dva pogotka u produžecima, po jedan na obe strane. Ipak, to nije bilo dovoljno Empoliju za prolaz u polufinale, jer je klub iz Verone bio bolje plasiran nakon 38. Kola ligaškog dela.

OPŠIRNIJE OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.