Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2021, 23:17

REZZIME DANA (subota): Favoriti potpuno podbacili

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO:

ELČE - REAL MADRID (tip 2, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,50) - rezultat 1:2

Dve maestralne akcije – dva perfektna gola! Brazilski krilni napadač Vinisijus Žunior je ono što Real Madridu nedostaje kada Karima Benzeme nema. Dok Jović i Dijaz ozbiljno kubure s formom i šansu dobijaju na kašičicu, Vinisijus sve više postaje Realov drugi špic, tačnije prirodna zamena za Benzemu kome je predah svakako potreban s vremena na vreme.

DORTMUND - KELN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Borusija bez Halanda nije uboijita, ima problem i u organizaciji napada pa je situacija u kojoj nakon deset rundi ima samo bod manje od lidera iz Minhena prava premija za Dortmund. Ipak, danas to nije uticalo na konačan rezultat, iako su gosti imali čak 19 udaraca ka golu, veći posed lopte, više opasnih napada. Tri boda domaćinu danas su obezebdili Torgan Azar i Štefen Tiges.

NJUKASL - ČELSI (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:3

Trebalo je ekipi Tomasa Tuhela vremena da slome otpor Njukasla, ali kada su prvi put uspeli, s još dva gola brzinski su osigurali tri boda (3:0) i iskoristili poraz Mančester Sitija od Kristal Palasa (0:2), a remi Liverpula sa Brajtonom (2:2) da dodatno pobegnu najbližim pratiocima. Dvostruki strelac bio je Ris Džejms, u 65. i 77. minutu, a u 81. je pogodio i Žoržinjo iz penala.

UNION BERLIN - BAJERN (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 5:2

Daleko od toga da su gosti iz Minhena uspeli da zamaskiraju sve nedostatke - imaće na čemu Julijan Nagelsman da poradi kad se vrati treninzima - međutim ovaj meč je pokazao da Bavarci nisu u krizi i da ih detalji, odnosno forma pojedinaca iz poslednje linije deli od epiteta koji su mu kačili pre tog gostovanja Koltovima - najbolji tim Evrope.

AZ ALKMAR - CVOLE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:2

Domaćin je morao težim putem da ide ka osvajanju planiranih bodova, ali je uspeo, iako su gosti vodili sa 2:0 već u 13. minutu golovima Mesa de Vita. Ipak, nerešeno je već bilo do kraja prvog poluvremena pogocima Danija de Vita i Vangelisa Pavlidisa, a mladi grčki napadač je prelomio i na počeku drugog poluvremena, svojim drugim pogotkom na utakmici.

PRECRTANO:

LIVERPUL - BRAJTON (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:2

Šokantno je bilo i za izabranike Jirgena Klopa, koji su imali spokojnih 2:0 posle 24 minuta igre protiv Brajtona na Enfildu, ali su na kraju morali da se zadovolje samo jednim bodom (2:2). Domaćin je vodio goovima Hendersona i Manea, ali su se gosti vratili pogocima Mvepua i Trosara i osvojili veliki bod.

HERAKLES - AJAKS (tip 2, kvota 1,27) - rezultat 0:0

Remi koji nije bio očekivan. Posle petarde direktnom konkurentu za titulu i najbližem pratiocu, PSV Ajndhovenu (5:0), Ajaks je odigrao samo 0:0 sa trinaestoplasiranim Heraklesom. Uputili su gosti u Almelu 18 šuteva, sedam u okvir gola, ali ispraznili su se prošlog vikenda u velikom derbiju.

ESTORIL - BENFIKA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Rekordni šampion Portugalije imao je vođstvo skoro 90 minuta, dominirao, imao mnogo prilika da još kojim golom reši utakmicu, međutim pošto do toga nije došlo kazna je stigla u poslednjem minutu. Pogotkom mladog Francuza Lorenca Rozjea domaćin je izjednačio i došao do boda koji ga učvršćuje na četvrtoj pozciiji.

BARSELONA - ALAVES (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 1:1

Otišao je Ronald Kuman, ali ekipa nije reagovala. Posle bačenog prvog poluvremena, odigranog bez ikakvog uzbuđenja, Katalonci su pružili mnogo bolju igru u nastavku. Uspeli su da povedu u 49. minutu prelepim pogotkom Memfisa Depaja posle akcije sa Đordijem Albom, ali je samo tri minuta kasnije Luis Rioha doneo izjendačenje gostima iz takođe odlične akcije i dodavanja Hoselua.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Remiji obarali tikete

Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2021, 07:37

Pogledajte ko vam je doneo novac 30. oktobra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.