Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2021, 00:52

REZZIME DANA (sreda): Perfektno - 10/10!

Pogledajte ko vam je 10. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

GRENOBL - MONAKO (tip 2, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,40) - rezultat 0:1

Kneževi su osigurali plasman u osminu finala Kupa Francuske, trijumfom u Grenoblu (1:0), što im je osmo vezano slavlje. U prvenstvu su naređali sedam i podigli se do četvrtog mesta, sa jasnim planom da se bore za plasman u evorpske kupove, a da imaju visoke ambicije i u masovnijem takmičenju dokazali su na terenu drugoligaša.

Opširnije OVDE.

SALCBURG - AUSTRIJA BEČ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1

Rezultat možda ne govori tako, ali Salcburg se ozbiljno preznojio i namučio kako bi ostvario pobedu. Gosti su prvi stigli do gola i to posle nepunih sat vremena igre! U takvim okolnostima mnoge bi s pravom uhvatila panika, ali ne i Salcburg. Samo šest minuta kasnije bilo je 1:1, nedugo zatim se rezultat okrenuo, da bi u nadoknadi bio postavljen konačni rezultat. Bilo je napeto...

SVONSI - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 1:3

Niko ne igra fudbal kao Mančester Siti. Niko tako lako, ubedljivo, sigurno i očaravajuće. Naravno, nije Svonsi parametar vrednosti, ali Građanima je svejedno da li je naspram njih Liverpul kao aktuelni prvak države ili velški Labudovi, ambiciozni da se vrate u probrano društvo. Uvek su prepoznatljivi i učinkoviti, pa su na Libertiju lako umarširali u četvrtfinale FA kupa (3:1) i postavili novi rekord engleskog fudbala.

Opširnije OVDE.

JANG BOJS - LOZANA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Jedan, ali vredan. Bez mnogo čeka, Jang Bojsi su poveli već u 16. minutu i držali to vođstvo do poslednjeg sudijskog zvižduka. Domaćin je napadao mnogo više, ali je ostao samo taj jedan gol. Bili ste, dakle, konstantno na žeravici...

OLIMPIJAKOS - ARIS (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Olimpijakos je jednom nogom u polufinalu kupa, a cela akcija utakmice stala je, verovali ili ne, u uvodnih 14 minuta. Olimpijakos je poveo u 1. minutu, izjednačenje je došlo nepunih 120 sekundi kasnije, da bi onda Koka postavio konačnih 2:1 pre nego što je istekla prva četvrtina časa...

LESTER - BRAJTON (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 1:0

Presudio je Keleči Ihenačo – prethodno zamenio Džejmija Vardija – tako što je u završnom udarcu na utakmici dočekao centaršut Jurija Tilemansa i glavom savladao Kristijana Voltona za veliku radost Brendana Rodžersa. Takođe zasluženu, jer su Lisice bile opasnije. Možda ne kao Šefild naspram Bristola, ali su sve vreme obletale oko kaznenog prostora gostiju sa juga.

Opširnije OVDE.

KAEN - PSŽ (tip 2, kvota 1,15) - rezultat 0:1

U duelu Kupa Francuske protiv Kaena povređen je Nejmar. Samo nekoliko minuta pošto je njegov tim poveo 1:0 golom Moizea Kena, Brazilac se našao na meti protivničkih igrača. Prvo Beka Beka, a onda i Jago doveli su do toga da mora iz igre. Koliko je bio besan, nije čak ni sačekao sudijski znak za izmenu, već je samoinicijativno napustio teren i otišao pravo u svlačionicu. Po povratku u Pariz će i u ambulantu, na pregled leve noge. Od 60. minuta umesto njega je igrao Mbape, a rezultat je ostao nepromenjen - 1:0 za goste.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 3:1

Stavili su obe šake na šampionski pehar, ali daleko od toga da igrači i stručni štab Klub Briža nameravaju da stanu. Ozbiljnost da sezonu u Belgiji oboje plavo-teget tonovima, pokazali su u večerašnjem meču u okviru Kupa Belgije protiv Antverpena. Najveći konkurent u prvenstvu, koji previše zaostaje, pao je i na drugom frontu – 3:1.

Opširnije OVDE.

DIŽON - LIL (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Tim Hristofa Galtijea je u gostima slavio 1:0, još jednom dokazavši da je najprijatnije iznenađenje sezone u zemlji svetskog prvaka. Dogama je ovo bila treća pobeda nad Dižonom u minula tri meseca (16. decembra dobio je 2:0, poslednjeg dana januara 1:0 u gostima), da bi na stadionu „Gaston Žerar“ pokazao da je u velikoj formi i da mu funkcionišu i napad i odbrana.

Opširnije OVDE.

AJAKS - PSV (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 2:1

Ajaks je napravio možda i ključni korak ka osvajanju nove duple krune. U četvrtfinalu holandskog kupa Kopljanici su tukli drugi najbolji tim iz zemlje lala i svog najvećeg konkurenta PSV Ajndhoven - 2:1. Timu iz Amsterdama sada je praktično otvoren put do osvajanja kupa, pošto su u konkurenciji ostali Vitese, NEC ili Venlo, Herenven ili Fajenord. Jasno je kao dan, svi mnogo manje opasni od PSV-a.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Besprekorno!

Izvor: MozzartSport.com, 11.Feb.2021

Pogledajte ko vam je 10. februara doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.