REZZIME DANA (sreda): Dan kada je prošlo SVE!

Izvor: MozzartSport.com, 20.Apr.2016, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Dan kada je prošlo SVE!

Pročitajte ko vam je 20. aprila zaradio novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Pa da se čestitamo! Jer i vi posetioci MOZZART kladionica, a mi novinari redakcije MOZZART Sport u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA pamtićemo ovu sredu, 20. april, kao dan kad je prošlo apsolutno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << SVE što smo stavili na tiket. Mi konkretno pobede Vest Hema, Valensije, Juventusa, Borusije Dortmund, Atletika iz Madrida, pa i Liverpula i Ajaksa uz 2-4 gola. Koliko smo pametni bili danas najbolje govori da smo vam čak preporučili da izbegnete dvojku na duel Herenvena i Fajenorda, završen rezultatom 2:2

Istina i vi ste bili mudri, pa je u deset najigranijih parova dana deset pogodaka! Ovaj put stoga nema dela sa onom crvenom bojom i podlasovom PRECRTANO. Samo...

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat  2:0

Ekipa Luja van Gala je u dobroj formi, to je potvrdila i večeras kada je stigla do treće uzastopne pobede. Crveni đavoli su bez većih problema oborili na pleća Votford i tako nametnuli pritisak Arsenalu na četvrtom mestu na tabeli, za kojim sad zaostaju samo bod.

ROMA - TORINO (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:2

Malo je nedostajalo da Roma ne pobedi i obori vam tikete, ali je onda na scenu stupio legendarni Frančesko Toti. Lučano Spaleti je nastavio sa teranjem inata prema Princu Rima, ali su Totija bila dovoljna tri minuta da postigne dva gola i napravi veliki preokret.

HERENVEN - AJAKS (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 0:2

Samo 24 sata su proveli Koplanici na drugom mestu posle sinoćnjeg trijumfa PSV-a, a sada opet vode zahvaljujući boljoj gol razlici u odnosu na Filipsovce. Večeras je, kao što je to često bio slučaj ove sezone, junak navijača Ajaksa bio poljski internacionalac Arkadijuš Milik. Ekipi Ajaksa ovo je bila peta uzastopna pobeda u duelima sa Herenvenom.

JUVENTUS - LACIO (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:0

Teško da je ovde bilo neke dileme kada je u pitanju konačan ishod. Torinska Stara dama još jednom je pokazala da nema apsolutno nikakvu konkurenciju u Seriji A. Ovo je fudbalerima Juventusa bila osma uzastopna prvenstvena pobeda.

VEST HEM - VOTFORD (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Kraj pomalo monotonog niza Vest Hema od četiri uzastopna remija. Doduše, ne baš toliko monotonog imajući u vidu da je na svakom od njih palo najmanje po četiri gola. Toliko i danas, ali po sreću Čekićara, ali i svih kladioca tri u mreži Votforda, a samo jedan u Vest Hemovom golu. Endi Kerol, pa dva puta Mark Nobl za komfornih 3:1 na Aptonu.

LIVERPUL - EVERTON (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:0

Liverpul kakav čuveni Kop sa Enfilda želi da gleda. Siguran protiv slabijih timova kakvi su Stouk i Bornmut, učesnik završnice evropskih takmičenj posle dramatičnih preokreta poput onog u susretu sa Borusijom Dortmund i pre svega - surov kad je preko puta gradski rival Everton. Divok Origi, Mamadu Sako, Danijel Staridž i Filipe Koutinjo za prijatnih 4:0 na Enfildu. Inače, u ponudi Trostruki superpar kvota na ovaj meč rasla je do 1,80.

REAL MADRID - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0

Nastavio je kraljevski klub da uteruje strah u kosti rivalima i definitivno se nalazi u odličnoj formi. Ovo je bio osmi uzastopni trijumf ekipe Zinedina Zidana u španskom prvenstvu. Pogotke su postigli Benzema, Silva i Modrić. Real se na najbolji način revanširao i to sa kamatom Viljarealu za poraz u prvom delu sezone na El Madrigalu kada je bilo 1:0.

DEPORTIVO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:8

Nije se to desilo još od 1999. godine. Da Barselona veže četiri prvenstvena poraza. Pa je i bilo sasvim očekivano da će Deportivo stradati. Ali ovo? Ovo niko nije očekivao. Luis Suarez je postigao četiri komada, namestio još tri, a Barselona je sav bes iskalila na nesrećnom Deportivu. Nek se spremi Sporting iz Hihona. Kvota na pobedu Barse je u ponudi Trostruki superpar iznosila 1,30.

VALENSIJA - EIBAR (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:0

Tri pobede ostvarila je Valensija tokom čitave vladavine Gerija Nevila na Mestalji, toliko i tokom manje od mesec dana koliko je na klupi Pako Ajestaran, koji je uspeo da probudi Slepe miševe. Pre svih Paka Alkasera, koji je het-trikom povukao Valensiju do pobede nad Eibarom. Uz nesebičnu podršku Žoaa Kansela. Inače, u Trostrukom superparu kvota na ostanak bodova na Mestalji rasla je do 1,75.

ATLETIK BILBAO - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:1

Jedan, ali vredan u režiji Fernanda Toresa, koji je utišao inače bučnu baskijsku publiku postigavši peti gol i na petoj uzastopnoj utakmici u aprilu. San Mames je za mnoge gostovanje iz pakla, za Atletiko to je radni dan kao i svaki drugi. Jorgandžije jednostavno ne znaju kako se primaju golovi. U ponudi Trostruki superpar kvota na pobedu Atletika rasla je i do 2,10.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.