Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 23:16

REZZIME DANA (sreda, 27. oktobar): Dan kada su padali velikani

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

EMPOLI - INTER (tip 2, kvota 1,50), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 0:2

Inter igra vrlo sigurno. Posle remija u velikom derbiju protiv Juventusa, nije se osetio umor u Inzagijevom timu. Prilično lako su gosti odneli pobedu i izmamili vam osmeh na lice. Inter je poveo pogotkom Ambrozija, a tri boda je potvrdio Dimarko.

PRESTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,35), rezultat 0:2

Mučio se kombinovani sastav Liverpula. Odbijao se od odbranu Prestona, ali je nekako uspeo da na vreme postigne gol. Posle vođstva Minamina sve je bilo lakše za Redse. Trijumf je potvrđen od strane Oriđija.

KALJARI – ROMA (tip 2, kvota 1,65), rezultat 1:2

Izvukla se Roma posle istorijske bruke u Noreveškoj. A nije tako delovalo. Kaljari je poveo pogotkom Pavoletija u 52. minutu i stavio Murinja u veliki problem. Međutim, Roma je sačuvala snagu za ubitačan finiš. Izjednačila je preko Ibanjeza da bi sedam minuta kasnije Pelegrini doneo veliku radost.

PRECRTANO

JUVENTUS - SASUOLO (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:2

Na stranu devetogodišnja vladavina, status najvećeg kluba u Italiji i šampionski gen, Juventus ove sezone nema previše osnova da se nada Skudetu. Uporno je Masimilijano Alegri prethodnih nedelja pravdao zaostatak za rivalima rečima da "šampionska trka počinje tek u martu", ali kako stvari stoje Bjankoneri neće dočekati mart. Sa četiri vezane pobede u prvenstvu - šest u svim takmičenjima - podsetili su fudbaleri torinskog tima da ih nikad ne treba otpisivati, ali će pre biti da su time samo dali lažnu nadu navijačima. Stara dama više nije sposobnada konstantno igra na visokom nivou. Utisak je da nema ni tim kadar da pobeđuju iz nedelje u nedelju. Posle remija u Derbiju Italije, Alegrijeva ekipa je u 10. kolu golom u petom minutu nadoknade usred Torina poražena od Sasuola - 2:1 (1:0).

LEVERKUZEN - KARLSRUE (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:2

Gazi Leverkuzen u Ligi Evrope, više nego solidno gura u Bundesligi, ali su se Farmaceuti propisno obrukali u Kupu Nemačke. Drugoligaš Karlsrue šokirao je Baj Arenu, iskoristivši na pravi način brojne rotacije u domaćem timu. Leverkuzen je počeo da stiska goste, promašivao, ali je stigao do izjednačenja na vreme. Iskoristio je u 54. minutu Frimpong grešku odbrane Karslruea, zatim su u igru ušli Demirbaj i Sinkgraven. Međutim, veliko iznenađenje režirao je Lukaš Hradecki. Iskusni reprezentativac Finske kardinalno je pogrešio u 66. minutu, lošim dodavanjem poklonio je loptu Korejcu Čoiu koji nije pogrešio.

BORUSIJA – BAJERN (tip 2, kvota 1,45), rezultat 5:0

Kup Nemačke postaje takmičenje u kojem se Bajern pretvara u onaj nekadašnji tim, koji su tamošnji novinari zvali Holivud. Prošle godine istorijska bruka protiv Kila, ove večeri sramota u sudaru sa Borusijom iz Mehengladbaha. Međutim, sramota je preblaga reč za ono što je viđeno u domu Ždrebaca, gde je Borusija odigrala kao Bajern. Tim Adija Hitera postigao je pet golova, a mogao je još toliko – 5:0. Igrao je Bajern u gotovo najjačem sastavu, sa Levandovskim, Milerom, Gnabrijem, Dejvisom, Nojerom i Lukasom Ernandezom. Ali je od početka meča upao u ringišpil i vrlo brzo izgubio razum i mozak. Posebno se to odnosi na standardnog štopera Upamekana, koji je bio van bilo kakvog balansa i ritma, i jednako je kumovao velikom trijumfu Mehengladbaha koliko i supersonični Embolo i Kone.

RAJO VALJEKANO – BARSELONA (tip 2, kvota 1,95), rezultat 1:0

Ako je nešto ostalo od "one" Barselone, koja je terala strah u kosti rivalima širom Španije i Evrope, to su veterani Serhio Buskets i Đerar Pike koji i dalje komanduju odbranom katalonskog tima.Večeras su i oni doživeli sunovrat. Servirao im ga je Radamel Falkao, koji za razliku od njih doživljava drugu mladost noseći dres Rajo Valjekana. Sjajni Kolumbijac postigao je gol u 30. minutu, svoj četvrti u šest mečeva od dolaska u klub, ispostavilo se dovoljan za pobedu kluba iz predgrađa Madrida - 1:0. Lepo je zalomio Pikea i šutirao uz stativu posle dodavanja Oskara Treha koji se na sredini terena s leđa prikrao neopreznom Busketsu i ukrao mu loptu.

VEST HEM – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,45), rezultat 0:0

Još jedan razočaravajući rezultat. Teško da je neko očekivao da će Vest Hem odoleti Sitiju. Međutim, Čekićari su odigrali hrabro i na kraju prošli dalje boljim izvođenjem penala.

RENDŽERS – ABERDIN (tip 1, kvota 1,30), rezultat 2:2

Velikan je pao u Škotskoj. Istina, došao je Rendžers do boda, ali teško da će vas to zadovoljiti. Aberdin je stekao dva gola viška posle svega 16 minuta igre. Rendžers se nije predavao Morelos je otvorio utakmicu. Domaćin je stigao do izjednačenja u 81. minutu i tu pao.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.