Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2021, 23:41

REZZIME DANA (ponedeljak): Španska mina za kraj...

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ŠKOTSKA - ČEŠKA R. (tip 0-2, kvota 1,47) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 0:2

Punih 25 godina Škoti su čekali da se njihov nacionalni tim nađe na završnom kontinentalnom turniru. Njihova premijera uopšte nije bila tako loša kao što rezultat govori, međutim slaba će im to uteha biti ako se u obzir uzme činjenica im slede susreti sa Engleskom i Hrvatskom.

Opširnije OVDE

MARIEHAMN - HELSINKI (tip 2, kvota 1,32) - rezultat 0:1

Finci nam danas baš idu od ruke, pa je tako prošao i ovaj kec koji smo vam predložili. I ovde je pobeda bila minimalna, a za to je najzaslužniji, naravno, strelac pogotka u 67. minutu Rope Riski.

SJK - ILVES (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 1:0

Moramo se pohvalili što smo danas predložili upravo ovaj tip. Kvota velika, sigurno je mnoge uplašila i oterala od sebe. Ali, i mnogi su legli na rudu i uplatili ga. I sada slave.

PRECRTANO

ŠPANIJA - ŠVEDSKA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 0:0

Jeste, imali su Španci loptu. Sakrili su je, ali to se u neku ruku i očekivalo. Jeste, imali su i šanse. Ali su i Šveđani imali neverovatan defanzivni blok i hobotnicu na golu u visu Robina Olsena.

Opširnije OVDE

ŠPANIJA - ŠVEDSKA (tip 3+, kvota 1,90) - rezultat 0:0

Dobili smo prvo veliko iznenađenje na Evropskom prvenstvu. Švedska je u Sevilji zaustavila favorizovanog domaćina Španiju i neverovatnom defanzivom za 90 i kusur minuta izborila herojski remi.

Opširnije OVDE

ŠKOTSKA - ČEŠKA R. (tip X, kvota 3,00) - rezultat 0:2

Česima baš prija Ostrvo. I deluje da bi Česi ponovo mogli dugo da sanjaju na Evropskom šampionatu. Kao 1996. kada su u Engleskoj dogurali do samog kraja, do finala.

Opširnije OVDE

POLJSKA - SLOVAČKA (tip 0-2, kvota 1,62) - rezultat 1:2

Za Poljsku je crna tradicija, za Slovačku potvrda dominacije! Kad god su se ove dve reprezentacije sastajale na velikim takmičenjima u poslednjih 25 godina – Slovačka je izlazila kao pobednik.

Opširnije OVDE

POLJSKA - SLOVAČKA (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 1:2

Kakav je zamajac Slovačka dobila ovog popodneva! Sve su karte bacili izabranici Štefana Tarkoviča na igru iz tranzicije i veći fokus da se Robert Levandovski isključi iz ove utakmice, u čemu su oni uspeli!

Opširnije OVDE

STABEK - TROMZO (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:3

Jedan od norveških derbija rešen je ubedljivo u korist gostiju iz Tromzoa. Mrežu Stabeka dva puta je probušio Ebije i jednom, za kraj u poslednjem minutu susreta 7. kola, Totland.

LEIKNIR - REJKJAVIK (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Veliki broj kladilaca uplatilo je u MOZZARTU ovaj tip i grdno se prevarilo. Ali nije ni čudo kakav je bio ceo dan. I što se vremena tiče, ali pre svega rezultata.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Finci svetla tačka

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 07:16

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. juna, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.