Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 00:21

REZZIME DANA (ponedeljak): Na ravne časti

Pogledajte ko vam je doneo novac 6. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

EMPOLI - UDINEZE (tip 1, kvota 2,65) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:1

A klupska pasivnost u prelaznom roku letos je govorila o veri Toskanaca u ovaj tim i njegove mogućnosti. Ispostavilo se da Empoli zaista ima tim koji mnogima može da pomrsi konce.

Opširnije OVDE

ČUKARIČKI - KOLUBARA (tip 1&3+, kvota 1,68) - rezultat 5:0

Ubedljivo izdanje u Gornjem Milanovcu dalo je krila izabranicima Saše Ilića, u brišućem letu nadvisili su goste iz Lazarevca u meču u kome neizvesnosti maltene nije ni bilo. Sve vreme domaćin je bio siguran, rastrčan, autoritativan i još u prvom poluvremenu osigurao devetu pobedu u sezoni.

Opširnije OVDE

ČUKARIČKI - KOLUBARA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 5:0

Za Čukarički je najvažnije da je opet osetio sladak ukus pobede i sa rutinskih 5:0 nad Kolubarom odbio nalet Vojvodine, zadržavši pet bodova viška u odnosu na Novosađanje u borbi za treće mesto na tabeli Superlige.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - CIBONA (tip 1, kvota 1,03) - rezultat 86:72

Zvezda je susret završila sa 12 trojki iz 27 pokušaja za 44,4 odsto uspešnosti. Prva figura utakmice bio je Nikola Kalinić. Srpski reprezentativac bio je nerešiva enigma za odbranu Cibone i individualnim kvalitetom pravio je veliku razliku na parketu u oba smera.

Opširnije OVDE

GRAFIČAR - RAD (tip 1, kvota 2,85) - rezultat 3:1

Danas, protiv Rada bilo je uživanje gledati najtalentovanije izdanke omladinske škole Crvene zvezde. Utakmica iznad juga Marakane odigrana je u visokom tempu.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

EVERTON - ARSENAL (tip 0-2, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Čekali su dva i po meseca i u uzbudljivoj završnici 15. kola Premijer lige konačno podigli ruke u znak pobede. Pao je Arsenal, iako se činilo da će upravo tim iz Londona potpisati otkaz Rafaelu Benitezu. Španac je preživeo.

Opširnije OVDE

HETAFE - ATL. BILBAO (tip 2+, kvota 1,57) - rezultat 0:0

U predgrađu Madrida pretio je Bilbao domaćinu na mahove. Ipak, nije bio konkretan kao pre nedelju dana na Santjago Bernabeu, gde je ostao bez ijednog boda. Sa gostovanja Hetafeu u Baskiju ne vraća se praznih šaka, ali bod protiv Hetafea, pretposlednjeg tima Primere, nije učinak koji je bilo koga u Bilbau obradovao.

Opširnije OVDE

KONJA - MALATIJA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Nije Konja izgubila ni na osmoj prvenstvenoj utakmici kod kuće, nastavila je da sakuplja bodove, ali ono što brine trenera Ilhana Paluta jeste što je forma u silaznoj putanji.

Opširnije OVDE

RADNIK SUR. - RADNIČKI KG (tip 1&2+, kvota 2,30) - rezultat 0:0

Radnik je u 19. kolu Superlige imao više od igre, sijaset prilika za gol, ali nije uspeo da pronađe put do mreže Ognjena Lukića, pa je meč završen bez golova.

Opširnije OVDE

TSC - RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:1

Samo jednu izmenu napravio je Žarko Lazetić na prvenstvenom debiju na klupi TSC-a. Ispostavlo se – zlatnu. Osam minuta pre kraja poslao je na teren Petra Ratkova, da bi mu u četvrtom minutu nadoknade mladi napadač doneo remi.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Polovičan učinak

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021

Pogledajte ko vam je doneo novac 6. decembra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.