Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2021, 00:53

REZZIME DANA (petak): Polovičan učinak, Sporting u nadoknadi ispravio stvari

Pogledajte ko vam je 5. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

ZAOKRUŽENO

SPORTING LISABON - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Sebastijan Koates od tragičara do heroja. Nesigurnom intervencijom u 86. minutu umalo je koštao Sporting dva boda, ali u sudijskoj nadoknadi vratio je Lavove na pobednički kolosek.Prosto je neverovatno sa kakvim žarom momci Rubena Amorima hrle ka paharu koji su poslednji put zaslužili početkom 21. veka. Iako su imali svega desetak minuta da se domognu trijmufa, domaći fudbaleri odbili su da prihvate bod, pa se povećao procenat izvesnosti da će na kraju sezone u zelenom delu Lisabona nastupiti fešta kakva nije viđena od takmičarske 2001/02.

KAMBUR - TELSTAR (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1

Posle četiri sezone tavorenja u drugom rangu, Kambur će se na kraju aktuelne, pete, sasvim izvesno vratiti u Erediviziju. Žuto-plavi su večeras upisali šesti trijumf u poslednjih sedam mečeva, savladavši Telstar kod kuće. Već do 19. minuta domaćin je imao dva gola prednosti, Telstar je pokušao da se vrati golom pogotkom pred kraj poluvremena, ali je početkom drugog Kambur rešio pitanje pobednika i time dodatno učvrstio lidersku poziciju.

SKIVE - VIBORG (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:3

U potpunosti je Viborg opravdao ulogu favorita. Bez ikakvih problema je lider danske druge lige izašao na kraj sa fenjerašem Skiveom. Poveli su gosti u 18. minutu, na startu drugog dela duplirali vođstvo, da sredinom nastavka Groning svojim drugim golom potvrdio trijumf Viborga, četvrti uzastopni u šampionatu.

OBANJ - TULUZ (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 0:2

Rutinski je Tuluz obavio posao protiv četvrtoligaša i plasirao se u osminu finala Kupa Francuske. Već na startu drugog dela, tačnije u 53. minutu, Ngumu je duplirao prednost drugoligaša, koju je gostima prethodno doneo Kone u 9. minutu.

PASOS FEREIRA - NASIONAL (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 2:1

Fereira ljubomorno čuva mesto koje na kraju sezone vodi u Ligu Evrope. Tim iz Porta iskoristio je lošu formu Nasionala, naneo mu četvrti uzastopni poraz i istovremeno upisao osmi trijumf na poslednjih deset mečeva kod kuće. Pitanje pobednika rešio je Sing za svega petnaestak minuta, od 15. do 33, da bi gosti tek u četvrtom minutu nadoknade uspeli da ublaže poraz.

PRECRTANO

ESPANJOL - OVIJEDO (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 1:1

Novi, drugi uzastopni remi za Espanjol na putu povratka u Primeru. Imao je katalonski tim idealan start, povela već u 9. minutu, ali je od 39. ostala sa igračem manje, zbog čega nije uspela da sačuva minimalnu prednost do kraja meča. Ovijedo je do brojčanu prednost naplatio sredinom drugog dela, zabeleživši četvrtu uzastopnu utakmicu bez poraza u Segundi.

ŠALKE - MAJNC (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:0

Iz nedelje u nedelju za Šalke Cvajta izgleda kao sve izvesnija sredina u narednoj sezoni. Sredina ka kojoj je večeras napravio još jedan siguran korak. U uvodnom meču 24. kola, u okršaju sa Majncom, direktnim rivalom u borbi za opstanak, Rudari su stigli samo do boda - 0:0.

Opširnije OVDE.

HADERSFILD - KARDIF (tip 2, kvota 2,27) - rezultat 0:0

Gostovanje Hadersfildu u okviru 35. kola Čempionšipa za Kardif je predstavljalo idealnu priliku da se napravi iskorak na tabeli i makar do sutra zauzme mesto rezervisano za plej-of, ipak raspoloženi domaćin uspeo je da u potpunosti parira rivalu, a na kraju i dođe u priliku da osvoji ceo plen što nije iskoristio Jaja Sanogo u 74. minutu. Napadač Hadersfilda našao se u prilici da donese vođstvo sa bele tačke nakon prekršaja Nelsona nad Rovom, međutim loptu je sa 11 metara poslao u gol-aut.

Opširnije OVDE.

GRASHOPER - VINTERTUR (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Lider švajcarske druge lige nastavlja da posrće. Posle tri vezana remija, Grashoper je u 24. kolu na svom terenu poražen od Vintertura minimalnim rezultatom. Strelac pobedonosnog gola bio je Šubah u 89. minutu, i tako nastavio niz svog tima od četiri meča bez poraza.

VALENSIJA - VILJAREAL (tip 2, kvota 2,27) - rezultat 2:1

Poslednji put su fudbaleri Viljareala u Primeri slavili osmog januara (Selta, 4:0). Niz bez trijumfa nastavljen je i na Mestalji, iako je ekipa Unaja Emerija imala prednost do 86. minuta. Golovima Karlosa Solera sa kreča i sjajnog Gonsala Guedesa, Slepi miševi su stigli do zasluženog trijumf i nastavili beg od opasne zone (2:1).

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.