Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2020, 23:55

REZZIME DANA (petak): Podbacili samo PSŽ i Dandalk

Pogledajte ko vam je doneo novac 31. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO:

SANKT GALEN - KSAMAKS (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,22) - rezultat 6:0

Sankt Galen se kasno probudio. Ubedljiva pobeda nad Ksamaksom od 6:0 nije mu mnogo vredela večeras, jer je svoje šanse da dođe do prvog mesta ranije prokockao. Ostalo mu je makar da proba u poslednjem kolu da u Bernu savlada Jang Bojs i pokvari mu šampionsko slavlje. Ipak, kec je lagano zaokružen.

Opširnije OVDE.

RID - FLORIDSDORFER (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 9:0

Kakva demonstracija sile u utakmici u kojoj je Rid obezbeđivao promociju u austrijsku Bundesligu. Sve je bilo rešeno već na poluvremenu, kada je domaćin vodio sa 5:0. Igrač utakmice bio je Julijan Vajsmajer, koji je postigao tri gola za domaćina.

TROMSE - STJORDALS (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 4:2

Iako se još uvek radi o samom početku sezone, domaćin krupnim koracima korača ka povratku u elitni rang. Ovo mu je bila šesta pobeda u prvih šest kola, ali i tek drugi meč na kojem mu se tresla mreža. Nije bilo lako, s obzirom da su gosti na poluvremenu vodili sa 2:1, ali je u nastavku potvrđena razlika u kvalitetu između dva tima.

RANHAJM - KONGSVINGER (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:2

Još jedan prelaz u norveškoj drugoj ligi, ali i pobeda favorizovanog domaćina posle velike drame. Gosti su vodili na poluvremenu (1:0), domaćin je preokrenuo, ali se u samu završnicu ušlo rezultatom 2:2. Konačna odluka pala je u 90. minutu zahvaljujući golu Olea Setera.

SION - JANG BOJS (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Bio je i bod dovoljan Jang Bojsu da postane novi-stari prvak, ali su žuto-crni rano, u 14. minutu postigli gol, strelac je bio Martins, a onda su do kraja rutinski sačuvali tu prednost. Nije tim iz Berna igrao svoju igru, beskompromisno napadanje sa svih strana, koje dovodi do kiše golova na obe strane, već je ovog puta mudro i taktički sačuvao prednost i na kraju se radovao tituli.

Opširnije OVDE.

AUSTRIJA KLAG. - VAKER INZBRUK (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 6:1

Austrija je uradila ono što je bilo do nje, ali ipak nije dočekala kiks Rida. Domaćin je ispoštovao kladioce i ubedljivo savladao Vaker, mada nije izgledalo da će biti tako posle minimalnih 1:0 na poluvremenu. Ali u nastavku se još pet puta tresla mreža gostiju.

DINAMO BREST - VITEBSK (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Dinamo se ponovo namučio, ali je konačno uspeo da prekine niz od tri utakmice bez pobede u prvenstvu. Ovoga puta savladan je Vitebsk, zahvaljujući pogotku Mihaila Gordejčuka u 17. minutu. U nastavku meča je bilo viđeno više nervoze i oštrih duela nego prilika, što je pogodovalo domaćinu da sačuva minimalnu prednost.

SPARTAK S. - ZLATIBOR (tip 1, kvota 1,38) - rezutat 3:0

Do velike pobede na startu sezone došao je Spartak, koji je Zlatiboru pokvario debitantski meč u Superligi. Stefan Denković je strelac prvog gola u novoj sezoni, pošto je u 8. minutu pogodio iz penala. Kada je isti igrač u 32. minutu povisio na 2:0, bilo je jasno da gosti iz Čajetine nemaju šta da traže na severu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO:

PSŽ - LION (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:0

Duga pauza je ostavila traga, pa smo u finalu Liga kupa Francuske gledali prilično skroman fudbal. Kec u koji ste verovali nije zaokružen, jer nije bilo golova, ali ni mnogo šansi tokom 90 minuta igre. Dva tima su bila prilično ujednačena, pa se odluka o osvajaču trofeja prilično odužila večeras.

DANDALK - ST. PATRIK (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Dandalk je kiksnuo u drugi put u poslednja tri kola, što će omogućiti Šamroku da se već sada ozbiljnije odalji na vrhu tabele, ukoliko savlada Fin Harps. Domaćin je vodio golom Hobana od 23. minuta, ali je samo dva minuta kasnije konačan rezultat meča postavio Benson.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.