Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021, 00:31

REZZIME DANA (nedelja): Samo su vas Englezi izneverili

Pogledajte ko vam je 30. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ČELSI - BARNLI (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,45) - rezultat 2:0

Sistem igre koji Tomas Tuhel želi da implementira u Čelsiju će doći pre ili kasnije, sada je najvažnije da se ekipa sa Stamford Brižda otarasi pritiska i stekne neophodno samopouzdanje, a to može da učini samo pobedama. Stoga su Plavci u današnju utakmicu sa tvrdim Barnlijem ušli sa samo jednim motivom - da osvoje tri boda - u čemu su na kraju i uspeli. Za to su bili zaslužni kapiten Sesar Aspilikueta, koji je odlično reagovao nakon pravovremenog dodavanja Hadsona Odoija u 40. minutu utakmice, i povratnik u tim Markos Alonso, koji je zatresao mrežu u samoj završnici meča nakon izvrsne kontrole lopte - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

KADIZ - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:4

Ostaće titula u Madridu, samo će se sa stadion“ Santjago Bernabeu“ preseliti na „Vanda Metrpolitano“. Niko ne sme da se usudi da kaže da je gotovo, mada razvoj situacije ukazuje da će Atletiko postati šampion Španije posle sedam godina. Iz prostog razloga što ove sezone ima sve što su Barselona i Real prethodnih. Konstantan je, uigran, siguran, nemilosrdan, a kad mu zatreba – kao u susretu 19. kola La Lige – ima i naklonost sudija kakvu uživaju samo najveći. Za takav status tim Dijega Simeone se sam izborio, mada je utisak da bi savladao Kadiz (4:2) i bez očiglednih previda Hila Manzana i njegovih saradnika.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - BILBAO (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:1

Doneo je Lionel Mesi vođstvo za ekipu Ronalda Kumana protiv dužnika iz nedavnog finala Superkupa Španije. I na Nou Kampu su Baski namučili Katalonce, dugo se odupirali, izjednačili autogolom Đordija Albe, čak i neke solidne šanse imali, ali Barselona, osim Lionela Mesija, ima u poslednje vreme sve efikasnijeg Antoana Grizmana. Dodavanje Oskara Mingueze Francuz je pretvorio u pogodak dovoljan za poravnanje sa Real Madridom na drugom mestu tabele.

Opširnije OVDE.

NAPOLI - PARMA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Napoli nije žalo novac na leto 2019. godine, kada je Eljifa Elmasa doveo iz Fenerbahčea za 16.100.000 evra, jer su na San Paolu verovali u potencijal nekadašnjeg igrača Rabotničkog. Reprezentativac Makedonije je svoje velike mogućnosti demostrirao na delu u večerašnjem slavlju ekipe Đenara Gatuza protiv Parme na San Paolu - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

ROMA - VERONA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:1

U poslednjem meču 20. kola Serije A između Rome i Verone očekivao se neizvestan duel do samog kraja. Međutim, ono što je na papiru trebalo da bude jedan od derbija runde u praksi se ispostavilo kao šetnja Olimpikom za ekipu Paula Fonseke. Šetnja koju su Đalorosi okončali u uvodnih pola sata meča, jer su već tada imali tri gola predsnosti, što je za pretežno defanzivnu ekipu, kakva je ova Ivana Jurića, bio nedostižan zaostatak – 3:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

LIL - DIŽON (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:0

Lil nije mogao da poželi bolju uvertiru meča sa Dižonom. Nekoliko minuta pred početak utakmice su stigle vesti da je PSŽ poražen na gostovanju fenjerašu Lorijanu. To je poklon kakav se ne propušta. I Lil ga nije propustio. Minimalcem je savladao Dižon 1:0 i pobegao Svecima na tri, a Lionu na dva boda prednosti.

Opširnije OVDE.

NANT - MONAKO (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Ne može se svrstati među najozbiljnije kandidate za titulu, ali ne treba ga ni otpisivati olako, jer Monako je pobedom nad Nantom vezao peti trijumf u prvenstvu, odnosno šesti u poslednjih sedam utakmica i tako se popeo na četvrtu poziciju, šest bodova od prvoplasiranog Lila, četiri od Liona i tri od Pari Sen Žermena. Kneževe je u poslednjem minutu prvog dela u vođstvo doveo Maripan, na isteku sat vremena igre prednost podebljao Foland, a sve što su sa igračem manje uspeli Kanarinci je da preko Emonda ublaže poraz sedam minuta pre kraja meča.

VESTERLO - LIRS K. (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Devet minuta je ekipi Vesterloa bilo dovoljno da savlada pretposlednjeplasirani Lirs i zadrži drugu poziciju, koja vodi u borbu za promociju u Župile ligu. Goste je načeo Vetokele u 23. minutu, a pobedu pečatirao Čiček u 32. Lirs kao drugi najneefikasniji tim prvenstva nije imao odgovor na kapitalnu prednost favorizovanog domaćina, pa je upisao i sedmi poraz u poslednjih osam prvenstvenih mečeva.

PRECRTANO

LESTER - LIDS (tip 1, kvota 1,88) - rezultat 1:3

Lids je bio nacrtan kao rival koji po svim parametrima odgovara ubitačnoj kontri na kojoj se zasniva igra Lestera. Postojao je samo jedan problem. Nije bilo Džejmija Vardija, a nedostatak njegove brzine i hladnokrvne završnice ni Džejms Medison, niti Harvi Barns nisu uspeli da prikriju, iako su u 15. minutu nagovestili da su za to sposobni. U drugom poluvremenu puleni Marsela Bijelse upali su u svoje karakteristično stanje napadačkog transa i na krilima Patrika Bamforda se revanširali favoritu za ubedljiv poraz iz prvog dela sezone - 1:3.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:0

Neko je morao da plati cenu. Čelsi je početkom sezone bio ambiciozan, Mančester junajted srećan da ga spasi VAR, Sautempton sposoban da preokrene, Arsenal dovoljno dobar da se zadovolji minimalcem. Ni na jednom od tih mečeva Brajton nije bio nadigran. Kao što nije ni kad su na Ameks stadion dolazili Vest Brom, Barnli, Šefild junajted i Fulam, samo što nikog od njih nije uspeo da savlada. A onda mu se nacrtao „ranjeni“ Totenhem i ekipa Grema Potera zablistala je kao nikad u takmičarskoj 2020/21, zabeleživši prvu pobedu na svom stadionu. Ubedljiviju nego što pokazuje smeafor (1:0). Zasluženu, čistu kao suza. Za drastično povećane šanse u borbi za opstanak, jer sad ima čak sedam bodova više od najbližeg pratioca.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Posustali na Lesteru i Totenhemu

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2021

Pogledajte ko vam je 31. januara doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.