Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2021, 01:00

REZZIME DANA (nedelja): Real, Inter i Fajenord svetle tačke

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - VALENSIJA (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,50) - rezultat 2:0

Real se posle kiksa na gostovanju Osasuni vratio na pobedničku liniju pošto je na svom pomoćnom stadionu nadigrao Valensiju s 2:0 i bar neko vreme provešće na drugoj poziciji ispred Barse. Gotovo rutinski posao odradio je Real danas i Valensija je samo u nekoliko trenutaka predstavljala ozbiljniju pretnju po gol Tiba Kurtoe. U to vreme Real je već imao dva gola prednosti i mogao je komotno da čuva vođstvo i čeka grešku nekada velikog takmaca za titulu.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - VILJEM II (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:0

Počeo je Željko Petrović savršeno trenerski mandat na klupi Viljema II uz pobedu nad Emenom, ali se već na drugom radnom zadatku žestoko opekao. Klub iz Tilburga istrčao je na popularni roterdamski Tiganj spreman da bude “pečen“, a desilo se to da se čuveni stadion Fajenorda usijao od golova. U prijateljskom susretu dvojice doskorašnjih saradnika Dik Advokat nadigrao je doskorašnjeg pomoćnika i slavio petardom bez primljenog gola čime se Fajenord vratio u život posle krize rezultata u poslednjih mesec dana.

Opširnije OVDE.

INTER - LACIO (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:1

Inter je dočekao svojih pet minuta. Nakon velikog kiksa Milana u Speciji, Nerazuri su reagovali na sjajan način i pobedom u derbiju nad Lacijem preuzeli lidersku poziciju Serije A. Rimljane je slomio napadački dvojac Lukaku-Lautaro, pa Nerazuri predstojeći gradski derbi dočekuju sa bodom više od Milana.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MONAKO - LORIJAN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Kad se najmanje očekivalo i protiv rivala od kog se to najmanje očekivalo - posle više od mesec dana uzastopnih pobeda, Monako se okliznuo kod kuće (2:2). Lorijan jeste podigao formu u poslednjih nekoliko utakmica, međutim malo ko je verovao da bi četa Kristofa Pelisijea mogla da ugrozi tim koji joj je pre manje od mesec dana dao pet komada. I to kao gost. Pritom, Monako već pet godina redovno tuče Lorijan gde ga vidi.

Opširnije OVDE.

LIL - BREST (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Vezao je Lil šest prvenstvenih pobeda, sedam u svim takmičenjima, odavno se deklarisao kao ravnopravan rival Pari Sen Žermena za titulu, ali u 25. kolu ponestalo je municije. Brest je izdražao na stadionu Pjer Moro, a Doge umesto da ponovo odu na tri boda prednosti, sada imaju samo plus jedan u odnosu na Parižane - 0:0.

Opširnije OVDE.

VEST BROMVIČ - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Mesec dana od kada su se Crveni Đavoli prvi put od ere Ser Aleksa Fergusona našli na čelu Premijer lige, Junajted je mogao do pobede, a vala i do poraza na Hotornsu gde je hrabri VBA igrao daleko bolji fudbal od nivoa premijerligaškog davljenika. Mogla je utakmica komotno da ode na jednu ili drugu stranu, ali sve se završilo rezultatom 1:1.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - BETIS (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 1:2

Prošle nedelje su na svom stadionu namučili Barselonu, koja je slavila u finišu pogotkom Trinkaa, ali su fudbaleri Betisa potvrdili da su u odličnoj formi. U pretposlednjem meču 23. kola Primere, zeleno-beli iz Sevilje su pobedili u gostima Viljareal sa 2:1. Žuta podmornica je nastavila loš niz. Posle četiri remija, ovo joj je peti meč bez pobede u šampionatu Španije. U izjednačenom meču, domaćini su imali veći posed lopte, ali su konkretniji bili gosti iz Andaluzije.

Opširnije OVDE.

EVERTON - FULAM (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Fulamu je bila neophodna sveža krv i pojedinac koji bi razdrmao kompletnu ekipu, a Skot Parker ga je pronašao u Džošu Madži. Mladi Nigerijac, koji je nedavno stigao na pozajmicu iz Bordoa, postigao je dva gola na Gudison Parku i doneo zlata vredne bodove ekipi sa Krejven Kotidža.

Opširnije OVDE.

MOREIRENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Šampionska titula će po svemu sudeći i drugu uzastopnu godinu zaobići Luž. Jer Benfika niže kiks za kiksom. Taman je pobedom nad Famalikaom u prethodnom kolu prekinula seriju od četiri meča bez trijumfa u prvenstvu, večeras je ponovo prosula bodove. Na gostovanju Moreirenseu u 19. kolu Primeire samo remi, četvrti na poslednjih šest mečeva.

Opširnije OVDE.

SERKL BRIŽ - ANDERLEHT (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:0

U poslednjem meču dana Anderleht je takođe remizirao. Kraljevski klub je na gostovanju pretposlednjem timu prvenstva Serkl Brižu odigrao bez golova. Domaćin je čak i postigao pogodak sredinom drugog poluvremena, ali je on poništen zbog ofsajda. Anderleht trijumf nije ni zaslužio, s obzirom da za 90 minuta igre nije uputio udarac u okvir gola.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Dominiraju zamerke na račun Evertona i Crvenih đavola

Izvor: MozzartSport.com, 15.Feb.2021

Pogledajte ko vam je doneo novac 14. februara, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.