Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2021, 00:24

REZZIME DANA (nedelja): PAOK upropastio savršenstvo

Pogledajte ko vam je 7. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MILAN - KROTONE (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,30) - 4:0

Prespavao je Inter dve noći na liderskoj poziciji, ali se Milan u brutalnom stilu vratio na lidersku poziciji. Posle tesne pobede u Bolonji, danas je na San Siru stradao Krotone koji je deklasiran sa 4:0. Zlatan Ibrahimović i Ante Rebić su bili dvostruki strelci, a Hakan Čalhanoglu nastavio da pakuje. Još jednu sajnu partiju je pružio i Teo Ernandez.

TOTENHEM - VEST BROMVIČ (tip 1, kvota 1,60) - 2:0

Totenhem je savladao VBA na svom terenu i tako prekinuo neprijatnu seriju od tri poraza (Liverpul, Brajton, Čelsi), mada je stručna javnost na Ostrvu utiska da Murinjo nije morao da rizikuje težu povredu svog najboljeg igrača zbog najslabije odbrane Premijer lige. U teoriji to jeste tačno, ali kako je Totenhem izgledao od trenutka kada se Kejn povredio, to nije bilo dostojno premijerligaškog fudbala. Kako se najbolji strelac vratio u startnu postavu, Totenhem je procvetao! Već u uvodnih 18 minuta Kejn je imao dve stopostotne šanse, na kraju su Pevci slavili zahvaljujući njegovom i Sonovom golu sa početka drugog poluvremena.

LACIO - KALJARI (tip 1, kvota 1,40) - 1:0

Mučili su se Nebeskoplavi večeras protiv dobro organizovane odbrane Kaljarija ali su je posle sat vremena slomili i zabeležili šestu uzastopnu pobedu u prvenstvu. Pride su poslali preteću poruku Interu da za sedam dana dolaze na Meacu da se umešaju u borbu za titulu. Podsetimo da Inter pre toga ima i veliki revanš polufinala Kupa Italije protiv Juventusa u Torinu, a da će Lacio odmarati sedam dana.

ŠEFILD JUNAJTED - ČELSI (tip 2, kvota 1,58) - 1:2

Prošla su tačno tri meseca otkako je Timo Verner postigao poslednji premijerligaški gol. Tog 7. novembra overio je trimjumf Čelsija nad Šefild junajtedom (4:1), da bi protiv istog rivala, samo na Bramal lejnu, pokazao kako da napadač ne mora obavezno da pogađa metu. Vrednuje se i kad to omogući kolegama, zbog čega je nemački reprezentativac izrastao u centralnu figuru poslednjeg susreta nedeljnog programa 23. kola u kome je tim sa Stamford bridža nastavio da se diže. Žoržinjo je realizvao penal koji je Verner iznudio, nemački reprezentativac je potom asistirao Mauntu za pogodak, da bi Ridiger nespretnim pokušajem da vrati loptu Eduardu Mendiju savladao golmana Čelsija. Iskoristio je remije Evertona sa Mančester junajtedom i Vest Hema sa Fulamom da skoči na petu poziciju

SOSIJEDAD - KADIZ (tip 1, kvota 1,55) - 4:1

Fudbaleri Real Sosijedada posle tri remija i jednog poraza upisali su prvu prvenstvenu pobedu u 2021. godini i to ubedljivo savladavši Kadiz na svom terenu. Ubedljiva igra kluba iz San Sebastijana od starta utakmice ostavila je goste bez tračka nade u pobedu koju u međusobnim duelima iščekuje od daleke 1993. godine. Ojarzabal i Isak su postigli po dva pogotka.

NIM - MONAKO (tip 2, kvota 1,52) - 3:4

Fudbaleri Monaka slavili su kao gost protiv Nima i tako seriju trijumfa produžili na sedam mečeva (4:3). Ekipa Nika Kovača na poslednjih devet utakmica ne zna za poraz i posle današnjeg trijumfa je četvrta na tabeli, sa četiri boda manje od trenutnog lidera Liona. Poslednjeplasirani tim na tabeli je pružio dobar otpor, ali nije uspeo da popravi svoj saldo od 15 osvojenih bodova (33 manje od današnjeg rivala). Junak Kneževa bio je Aleksandar Golovin, koji je postigao tri pogotka.

BEŠIKTAŠ - KONJA (tip 1, kvota 1,58) - 1:0

Nastavlja se trka utroje u turskom šampionatu. Posle trijumfa protiv Konjaspora fudbaleri Bešiktaša sada imaju isti bodovni saldo kao gradski rivali Fenerbahče i Galatasaraj. Sva tri tima su za 23 kola uspela da sakupe po 48 bodova, pa nema sumnje da nas očekuje jako uzbudljiva borba za tron. Orlovi su na svom Vodafon Parku imali igrača manje od 21. minuta, ali su uspeli da nadigraju protivnika i upišu jako bitan trijumf.

BETIS - BARSELONA (tip 2, kvota 1,68) - 2:3

Pobeđuje, ali se muči. Nastavlja se trijumfalna serija Barselone, koja nikog ne oduševljava. Niti ima igre, niti utiska, ali ima pozitivnih rezultata koji Blaugranu koliko-toliko drže u životu. Kao što je bilo Elčeu, na Valjekasu, u Kupu kralja protiv Granade ili minuloj rundi sa Bilbaom, tako je i na zatvaranju nedeljnog programa 22. kola La Lige protiv Betisa bila neubedljiva, ali učinkovita.

OLIMPIJAKOS - OFI (tip 1, kvota 1,20) - 3:0

Neverovatan je Olimpijakos ove sezone, u Grčkoj zaista nema konkurenciju. Rutinski je savladao ekipu sa Krita, u strelce su se redom upisivali Mvila, Masuras i El Arabi, Marokancu je to bio 15. gol u sezoni. Krajem prvog poluvremena je najboljem strelcu lige bio i poništen jedna pogodak zbog ofsajda, ali već u tom trenutku su crveno-beli imali dva gola prednosti, pa El Arabi nije mnogo žalio. Posle novog trijumfa ekipa Pedra Martinsa ima čak 17 bodova više od najbližeg pratioca na tabeli i krupnim koracima maršira ka tituli.

PRECRTANO

PAOK - APOLON S. (tip 1, kvota 1,28) - 2:2

Razočarali su crno-beli na Tumbi, nisu uspeli da savladaju ekipu koju su u prvom delu sezone rutinski dobili kao gosti (3:1). Drugoplasirani tim grčkog šampionata je očekivano dominirao, ali je odbrana zakazala, pa je Smirnis uspeo da stigne do boda. Strepeli su fudbaleri ekipe iz Soluna da bi mogli da ostanu i bez boda, gubili su posle pogotka Fernandeza u 81. minutu, ali je štoper Ingason u 88. minutu doneo bod četi Pabla Garsije. Živko Živković je tako dva puta vadio loptu iz mreže, Andrija je u igru ušao u 72. minutu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.