Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 23:13

REZZIME DANA (nedelja): Nije vam prijao dan derbija

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - LEVANTE (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,55) - rezultat 5:3

Goleada koju od Sevilje, najčvršće odbrane španskog prvenstva niko nije očekivao. Pritom su Andalužani, poput Levantea do danas bili poprilično tihi u napadačkoj igri. Ali barijera je probijena. Na poluvremenu su Lopetegijevi izabranici vodili sa 3:1, u drugom delu igre viđena su po dva gola na obe strane.

Opširnije OVDE.

CRVENA ZVEZDA - RADNIČKI NIŠ (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 1:0

Kako protiv Metalca i TSC-a, tako i sudaru sa niškim Radničkim. Crvena zvezda je u prvom poluvremenu, posle teške evropske bitke, dozirala ritam, ali u nastavku pojačala i došla do još jedne, klasične superligaške pobede – 1:0. Daleko od toga da publika u Ljutice Bogdana može da bude zadovoljna viđenim, usled povremeno jalove inicijative i promašenih šansi. Ali Dejan Stanković je uspeo u još jednoj misiji i dobio vazduh da se priprema za četiri vezana gostovanja i odsudne evropske bitke.

Opširnije OVDE.

VIZELA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:1

Otkako je preuzela lidersku poziciju u četvrtom kolu, Benfika je ljubomorno čuva već puna dva meseca. Sporting i Porto nižu pobede i ozbiljno pritiskaju, ali se Orlovi ne daju i pored blagog pada forme. Mučili su se na gostovanju Vizeli, bezuspešno pokušavali da slome novajliju u prvoligaškom društvu, ali su golom u osmom minutu nadoknade uspeli da se vrate na pobednički put i sačuvaju vrh.

SPARTA PRAG - MLADA BOLESLAV (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:0

Mučio se praški velikan sa Mladom Boleslav, koja je bila tvrd orah i nije se libila da napdane. Gosti su uputili čak osam udaraca u okvir gola Sparte, ali na kraju morali da se pomire sa porazom. U trećem minutu sudijske nadoknade pogodio je češki Kristijano Ronaldo, Adam Hložek.

PRECRTANO

ATALANTA - UDINEZE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Sada se već može govoriti o tradicionalnim Tantalovim mukama Atalante na startu sezone. Svake godine ista priča, zbog koje Boginja provincije ispašta kasnije. Samo je bilo pitanje kada će se ponovo okliznuti Dea... I početi da se pozdravlja sa Skudetom. Nije izbegla novo prosipanje bodova u Bergamu, posle šokantnog gubitka celog plena na Old Trafordu usledio je još jedan hladan tuš. Udineze je u 94. minutu stigao do boda u Bergamu.

Opširnije OVDE.

ATETIKO MADRID - REAL SOSIJEDAD (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:2

Nije Atletiko trijumfovao u 10. kolu Primere, ali i te kako ima razloga da slavi. Gotovo sat vremena je madridski tim bio na konopcima, imao dva gola zaostatka i gledao porazu pravo u oči, ali je zahvaljujući Luisu Suarezu stigao do vrednog boda. Žaliće ekipa Imanola Alguasila za ispuštenim bodovima, imala je madridski tim u šakama, ali je Atletiko još jednom, po ko zna koji put u sezoni pokazao karakter šampiona.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - ISTRA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 1:1

Drugo kolo zaredom u kojem zagrebački Dinamo ne trijumfuje. Pre nedelju dana iskamčili su bod protiv Rijeke, a rezultat su morali da jure i u duleu sa Istrom na Maksimiru. Gosti su poveli u 79. minutu, u narednih pet palo je izjednačenje. Modri su do danas negovali seriju od pet pobeda protiv tima iz Pule.

MARSELJ - PSŽ (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:0

Po jedan poništen gol na obe strane u prvom poluvremenu, a onda i isključenje Ašrafa Hakimija pre isteka sat vremena igre. Brojčana prednost ipak nije pomogla Marselju da baci lidera na tabeli na kolena. Ostaće zabeleženo i da je ekipa čiji su napda predvodili Mesi, Nejmar i Mbape u drugom poluvremenu uputila tek dva udarca ka golu Marselja, nijedan u okvir.

GRONINGEN - AZ ALKMAR (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 2:0

Ušao je Groningen u duel sa AZ-om sa epitetom autsajdera, ali iz njega izašao na lovorikama. Domaćin je izdržao kanonadu rivala koja se sastojala od 21 udarca ka golu za 90 minuta, a uspeo da mu zatrese mrežu u 21. minutu, a onda da zapečati trijumf dvadesetak minuta pre kraja.

INTER - JUVENTUS (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 1:1

Inter je večeras delovao i igrao baš „juventusovki“. Ali na kraju nije pobedio Juventus. Nerazuri su u Derbiju Italije bili na pragu pobede koja bi najvećeg rivala praktično izbacila iz trke za skudeto ali je Staru damu spasao čudan penal u 86. minutu za konačnih 1:1.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Sve gore od goreg

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 08:33

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. oktobra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.