Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2020, 23:31

REZZIME DANA (nedelja): Milan i Atalanta pravi izbor

Pogledajte ko vam je 4. oktobra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - ŠEFILD JUNAJTED >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (tip 1, kvota 1,50) - 2:1

Jedno od prijatnijih iznenađenja iz prošle nastavlja sa užasnim igrama. Na Emirejtsu, 2:1 za Arsenala posle dva data gola u razmaku od tri minuta. Bakajo Sako je bio strelac prvog, a Nikola Pepe drugog gola za Tobdžije, a sve pohvale zaslužuje i Ektor Beljerin, koji je saigračima spakovao oba.

Opširnije OVDE.

MILAN - SPECIJA (tip 1, kvota 1,43) - 3:0

Milan ima “tri od tri” na startu sezone u Seriji A što se baš odavno nije desilo. Doduše, ni rivali nisu bili neke sile. Rosoneri su posle Bolonje i Krtoine, večeras savladali novog prvoligaša Speciju sa 3:0. Sve golove su postigli u drugom poluvremenu.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - KALJARI (tip 1, kvota 1,28) - 5:2

Treća utakmica u novoj sezoni i treća ubedljiva pobeda momaka iz Bergama. Posle gostovanja Torinu i (4:2) i Laciju (4:1) Boginja provincije odigrala je prvi meč kod kuće, slavila protiv Kaljarija lako i ubedljivo, ponovo uz lepršavu igru i pravu napadaču rapsodiju.

Opširnije OVDE.

BENFIKA - FARENSE (tip 1, kvota 1,13) - 3:2

Kažu da je odlika šampiona da pobeđuju i kada ne igraju dobro. Da se na konto tih bodova, „otetih“ od rivala, osvajaju titule. Ako je to tačno, onda je Benfika već sada na pravom putu ka trofeju. Namučili su se Orlovi protiv skromnog Farensea, gosti su čak u jednom delu meča bili bolji tim, ali na kraju je prva perla u navalnom redu lisabonskog sastava, Haris Seferović, morao da uđe u igru i da reši utakmicu – 3:2.

Opširnije OVDE.

LEVANTE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,52) - 0:2

Dva gola, ali uverljiva igra i treća uzastopna pobeda madridskog Reala u Primeri. Ovaj put sa potpisom Vinisjusa Žuniora, koji je odmenio Luku Jovića u startnih 11 Kraljevskog kluba i posle gola za pobedu nad Valjadolidom još jednom bio junak Madriđana. Na kraju 2:0 za Real s tim da je drugi pogodak Karima Benzeme stigao tek u sudijskoj nadoknadi kad je utakmica već bila rešena.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

LESTER - VEST HEM (tip 1, kvota 1,80) - 0:3

Ako je posle onih poraza od Njukasla i Arsenala izgledalo da se Vest Hemu crno piše i da će u narednih šest rundi paklenog rasporeda doživeti potpuni debakl, sada Čekićari i pogotovo Dejvid Mojes uzvraćaju udarac! Škotski stručnjak koji se našao pod udarom rafalne paljbe kritičara i kome su predviđali otkaz u skorije vreme doveo je Vest Hem u red i posle gaženja Vulvsa u najboljem meču dosadašnje sezone nadigrao Lester i naneo mu prvi poraz ove sezone – 3:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,55) - 7:2

Pa, ovo nije pravi Liverpul! Ovo je neki lažnjak, neka jeftina kopija bila večeras na Vila parku. Jer, kako je moguće da tim koji je bio mašina za mlevenje mesa prošle sezone primi sedam komada od sastava koji se grčevito borio za opstanak pre samo dva meseca!? Moguće je i to. U danu kada je Mančester junajted primio šest od Totenhema, Liverpul je primio sedam od Aston Vile u Birmingemu – 7:2.

Opširnije OVDE.

BARSELONA - SEVILJA (tip 1, kvota 1,68) - 1:1

Euforičan početak, uzbudljiva razrada, miroljubiv kraj. Veliki derbi petog kola Primere završen je podelom plena, pošto su Barselona i Sevilja odigrali 1:1 i pojačali raspravu na temu: mogu li španski giganti da ove sezone ostanu bez titule u Primeri?

Opširnije OVDE.

PAS JANINA - OLIMPIJAKOS (tip 2, kvota 1,40) - 1:1

Iznenađujući remi u Grčkoj. Olimpijakos je gostovao Janini koja je povela već u 5. minutu utakmice i tu ste mogli da naslutite da se ovaj duel neće dobro završiti. Pirejci su uspeli preko El Arabija do izjednačenja, ali nisu imali snage za preokret.

LION - MARSELJ (tip 1, kvota 1,80) - 1:1

Kao i obično kada su veliki francuski obračuni u pitanju - mnogo bure. Večeras su igrali Lion i Marselj, a sve što se događalo i pre utakmice i tokom nje sigurno će doneti različite odjeke narednih dana. Meč je završen rezultatom 1:1 (1:1), a Marselj je 70 minuta igrao sa igračem manje posle isključenja Dimitrija Pajea.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.