Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2021, 00:21

REZZIME DANA (nedelja): Da ne bi Milana, bilo bi savršeno

Pogledajte ko vam je 28. novembra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SENT ETJEN - PSŽ (tip 2, kvota 1,30 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ) - rezultat 1:3

Poseduje Pari Sen Žermen na papiru najkvalitetniji napad na planeti, ali Lionel Mesi, Nejmar i Kilijan Mbape na terenu zajedno ne deluju tako moćno kao što njihova imena sugerišu. Protiv Mančester sitija u Ligi šampiona sredinom nedelje ogoljena je činjenica da Parižani nemaju igru za finale, kamoli za osvajanje Lige šampiona, a okršaj 15. kola Lige jedan protiv Sent Etjena, uprkos trijumfu na stadionu Žofroa Gišar, nije značajno popravio, odnosno promenio taj utisak - 1:3.

Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - VEST HEM (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

U Mančesteru su se stvari zakuvale tek u nadoknadi meča. Siti je u 90. minutu potvrdio trijumf preciznim udarcem Fernandinja sa ivice šesnaesterca, da bi Manuel Lancini u dubokoj nadoknadi sa identične pozicije, samo na suprotnoj strani, još atraktivnijim šutem prepolovio zaostatak, i to pošto je koji sekund ranije oteo loptu baš Fernandinju.

Opširnije OVDE.

KADIZ - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:4

Atletiko je posle tri utakmice bez pobede u gostima najzad uspeo da upiše trojku i to impresivnom partijom u drugom poluvremenu. Skoro sat vremena držao se Kadiz, uspevao je da umrtvi ofanzivu Madriđana, da je drži bez velikih šansi. A, kada je Toma Lemar u 56. minutu glavom postigao vodeći gol za Atletiko, čak je i Dijego Simeone napravio grimasu kao da mu je pala stena s leđa. Nakon toga su se bunili domaći, tražili penal jer je lopta pogodila u ruku Stefana Savića, ali umesto jedanaesterca dobili su novi pogodak u svoju mrežu. Antoan Grizman je bio precizan i taj gol je najzad izmamio radosni osmeh Čolu Simeoneu. Pogodak Koreje u 76. minutu trebalo je da stavi tačku na meč, ali za trnce niz leđa navijačima Atletika pobrinuo se Oblak. Srećom, crni oblak koji se spremao da pokrije Jorgandžije oduvao je Kunja. Na kraju ispade Atletiko ubedljiviji nego ikad ove sezone…

Opširnije OVDE.

MARSELJ - TROA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:0

Spuštena je zavesa na 15. kolo Lige 1, ali publika nije mogla da bude zadovoljna predstavom koju je videla. Umesto vatrometa u poslednjem meču runde, na Velodromu - uspavanka. Marselj i Troa odigrali su poprilično nezanimljivu i nesadržajnu utakmicu u kojoj se na kraju teškom mukom pobede domogao domaćin - 1:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - SEVILJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Povoljna okolnost po ekipu Krala Ančelotija je što ima i Tiba Kurtou, spretnog da u nadoknadi vremena ukroti udarac Tomasa Dilejnija i domaćinu sačuva prednost iako na startu utakmice nije tako delovalo, pošto je tim Đulena Lopetegija krenuo otresitije, Argentinac Markus Akunja centrirao iz kornera, odbrana Reala izgledala kao da je rano otišla na počinak, za inicijalno vođstvo pogodio Rafa Mir, ali su u skladu njegovog prezimrena Karim Benzema i Vinisijus Žunior Madriđanima doneli – mir.

Opširnije OVDE.

SPORTING - TONDELA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 2:0

Branilac šamionskog naslova je slavio rutinsku pobedu (2:0), vratio se na prvo mesto, ali kao što je sinoć prozvao gradskog rivala, tako će se suočiti sa kritikama da je tri boda upisao protiv znatno oslabljenog rivala. Tondela je u Lisabon došla bez četvorice startera, kao i bez šefa stručnog štaba.U takvim okolnostima ekipa Pabla Amorima je lako slavila 2:0, golovima Pabla Sarabije (prvenac u prvenstvu Portugala otkako je stigao iz Pari Sen Žermena) i napadača Paulinja (tek drugi put u trci za bodove).

Opširnije OVDE.

ROMA - TORINO (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Neki novi momenti u potpuno oživljenoj Romi. Vučica je vezala tri bobede, koje je ostvarila u proteklih sedam dana, a u tome nije uspela još od septembra ove godine. I ne samo to, Roma je vezala tri pobede u kojima nije primila gol, a to se već poklapa sa povratkom Krisa Smolinga. Izuzetno osporavani Englez na gotovo neverovatan način donosi sigurnost Vučici, što je bilo primetno i u večerašnjem slavlju nad Torinom - 1:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

NAPOLI - LACIO (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 4:0

Predvođeni Drizom Mertensom koji je igrao kao da je u njega ušao Maradonin duh, Napolitanci su furioznom igrom u prvom poluvremenu deklasirali Lacio 4:0 i osamili se na čelu tabele. Belgijanac je postigao dva prelepa gola i ulepšao veče za pamćenje posle kojeg Napoli može legitimno da se nazove prvim favoritom za skudeto čekanim još od Maradoninih igračkih dana.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MILAN - SASUOLO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:3

Sasuolov italijanski triling u napadu Raspadori – Berardi – Skamaka je posle preokreta naneo Milanu težak poraz 1:3 i žestoko poljuljao šampionske ambicije ekipe Stefana Piolija. Drugi vikend zaredom se Milanova odbrana potpuno raspala, primila je tri gola i sada Napoli opet ima šansu da se osami na čelu tabele.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Kad Rosoneri cepaju tikete

Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2021

Pogledajte ko vam je 28. novembra doneo novac, a ko prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.