Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2020, 23:31

REZZIME DANA (nedelja): Belgijanci baš po vašoj meri

Pogledajte ko vam je 16. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ANDERLEHT - SENT TRUJDEN (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,60) - 3:1

Prvo je danas Klub Briž probio led, a evo sada i još jednog kluba koji će se ove sezone boriti za titulu. Anderleht je posle početnog remija danas dočekao Sent Trujden i uspeo je da izađe sa njim na kraju rezultatom 3:1 (1:0). Ne može se reći da se Anderleht nešto mučio, čemu svedoči i činjenica da je imao blizu 60% posed lopte i značajno više udaraca u okvirt gola.

Opširnije OVDE.

EUPEN - KLUB BRIŽ (tip 2, kvota 1,50) - 0:4

Šampion Belgije Klub Briž vezao je dva poraza na startu sezone, prvo u finalu kupa, potom i na otvaranju prvenstva, ali je sada proradio konačno i kaznu za to morao je da plati Eupen, pa je Briž brojao do četiri i ubedljivom igrom uspeo da povrati samopouzdanje - 0:4 (0:1). Briž je posle neuspeha dobro trenirao i motivisao se pred ovu utakmicu i to se videlo od samog početka.

Opširnije OVDE.

ROZENBORG - OLESUND (tip 1, kvota 1,27) - 3:2

Zanimljiv duel se završio onako kako ste priželjkivali, iako nije dobro počeo. Olesund je poveo u 16. minutu preko Fridjonsona, ali je Rozenborg uspeo da preokrene već u prvom poluvremenu. Islamović je postigao dva gola, Zakarijasen je podigao na 3:1 i tu je domaći tim dobio ovaj susret.

CSKA SOFIJA - BOTEV P. (tip 1, kvota 1,38) - 2:1

Nije bilo lako ovo da se isprati, ali ovakvi prolasci utakmica su po pravilu najslađi. CSKA je u prednost došao u 23. minutu utakmice kada je Sankare pogodio, a Botev je uspeo da učini utakmicu zanimljivijom golom u 60. minutu. Delovalo je sve do nadoknade utakmice da će biti 1:1 na kraju, ali je CSKA na kraju slavio golom u 93. minutu.

VOJVODINA - MLADOST LUČANI (tip 1, kvota 1,55) - 3:0

Mladost je ovu sezonu otvorila sa tri uzastopne pobede, pokazala je da je veoma tvrd orah za favorite Superlige, ali je Vojvodina Nenada Lalatovića na kraju uspela da nađe ključ za bravu Lučanaca i da im nanese prvi ovosezonski poraz - 3:0 (0:0).

Opširnije OVDE.

SEVILJA - MANČESTER JUNAJTED (tip 1, kvota 2,55) - 2:1

Niko nije živeo samo od stvorenih šansi i upućenih udaraca, zbog toga Mančester junajted neće videti finale Lige Evrope već - Sevilja! Šesti put u klupskoj istoriji, četvrti put otkako takmičenje nosi sadašnji naziv, a ako nas je istorija naučila nešto svih ovih godina to znači samo jedno - ma šta uradili Inter i Šahtjor u ponedeljak uveče, pehar osvajača Lige Evrope ide u Andaluziju! Sevilja - Mančester junajted 2:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - LOKOMOTIVA ZAGREB (tip 1, kvota 1,18) - 6:0

Ubedljivo ste pogodili ovaj tip. Dinamo je u poslednjoj utakici i derbiju prvog kola novog izdanja HNL-a ubedljivo nadjačao Lokomotivu sa 6:0 na Maksimiru. Time je u prašini ostavljena loša forma Modrih s kraja prošlog prvenstva, a isto tako je još jednom potvrđeno da je Lokomotiva iz blagostanja istorijskog rezultata vicešampiona ubrzo ušla u velike probleme.

PRECRTANO

LIVINGSTON - RENDŽERS (tip 2, kvota 1,30) - 0:0

Najmanje popularni rezultat večeras ni vama nije legao. Verovali ste da Rendžers na ovoj utakmici može do trijumfa, ali gosti nisu uspeli da prelome protivnika i daju barem jedan gol. Da su to uradili verovatno bi i slavili na kraju, ali im to nije pošlo za rukom.

PIRAMIDS - EL GAIŠ (tip 1, kvota 1,65) - 2:2

Da se ovo neće dobro završiti mogli ste da naslutite već u 1. minutu kada je gost poveo, a onda Piramids promašio penal u 15. minutu. Na sve to El Gaiš je u 30. minutu realizovao svoj penal i poveo s 2:0. Do kraja je čak Piramids uspeo i da izjednači, ali nije imao snage za preokret.

FROZINONE - SPECIJA (tip 1, kvota 1,65) - 0:1

Nije dobro prošla ova utakmica. Verovali ste u Frozinone, ali je Specija odnela pobedu. Igrao se 21. minut kada je Gjasi doveo goste u prednost, a na kraju se ispostavilo da je to bilo i vredno pobede, te da Frozinone Alesandra Neste do kraja nije uspeo ni remi da izvuče.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.