Izvor: MozzartSport.com, 06.Nov.2020, 00:16

REZZIME DANA (četvrtak): Veče na koje se čekalo

Pogledajte ko vam je doneo novac 5. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

ROMA - KLUŽ (tip 1, kvota 1,45) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 5:0

Večeras je Roma sa kamatom naplatila dugove “transilvansijskim utvarama” i deklasirala ih u Ligi Evrope sa 5:0 posle furioznog prvog poluvremena u kojem su Rimljani za 34. minuta dali tri gola.

Opširnije OVDE

LUDOGOREC - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,23) - rezultat 1:3

Razigrani Pevci, predvođeni fantastičnim Harijem Kejnom došli su u Razgrad po ceo plen i odneli su ga kući u London. I obezbedili prolazak ovog fiksa koji su (mudro) odabrali mnogi kladioci Mozzarta.

Opširnije OVDE

RIJEKA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,29) - rezultat 1:2

Robert Murić je šokirao Napoli u 13. minutu pogotkom sa 16 metara, Bila je to nagrada za odličnu igru domaćeg tima na početku meča. Dominirala je Rijeka dvadesetak minuta, a onda je Murić morao da izađe zbog povrede i Napoli je polako počeo da preuzima inicijativu.

HAPOEL B. Š - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 2:4

Pucalo je na sve strane ove večeri u Izraelu, tvrdi domaćini se nisu lako dali, vodili su sa 2:1, ali je moćni gost iz Bundeslige ipak odne ceo plen. Na veliku radost mnogih kladilaca koji su se odlučili za ovaj fiks i prolaz kvote 1,33.

OMONIJA - GRANADA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:2

Jedan od najigranijih parova dana u Mozzartu. Ne samo parova, nego i fiskeva. Dvojka je prošla bez većih problema, a sa njom i fina kvota 1,80. Kada je domaćin u 42. minutu ostao bez centarfora Duriša zbog isključenja, bilo je jasno da je sve gotovo za kiparski tim.

ARSENAL - MOLDE (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 4:1

Iznenadio je Molde na početku susreta, poveo u 22. minutu preko Elingsena, ali je onda usledila sunovrat sa dva auto-gola zaredom za preokret domaćina koji su kasnije dodali samo so na ranu sa još dva pogotka, a strelci su bili Pepe i Vilok.

LESTER - BRAGA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 4:0

Lisice su odradile svoj deo posla i pretrčale preko gostiju iz Portugalije. Pošto je Vardi ostao na klupi, njegov posao davanja golova odradili su Ihenačo u dva navrata, te Pret i Medison.

CRVENA ZVEZDA - GENT (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Ekipa Dejana Stankovića je pošteno iskrvarila u žestokoj bici sa kvalitetnim i neugodnim sastavom Vima de Dekera, ali je uspela da slomi protivnika efektim golovima Gelora Kange i Aleksandra Kataija, pa se već posle tri odigrana kola u Ligi Evrope na stadionu Rajko Mitić ozbiljno oseća miris evropskog proleća.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BENFIKA - RENDŽERS (tip 0-2, kvota 1,96) - rezultat 3:3

Od veličanja Stivena Džerarda kao buduće trenerske zvezde, s potencijalom da možda čak dosegne igračke kvalitete, večeras je stigla opomena koja kazuje da još mora da uči. Rendžers je ispustio ceo plen protiv favorizovane Benfike (3:3) i sve to pošto je imao ogromnih 3:1 i igrača više.

Opširnije OVDE

PAOK - PSV (tip 2, kvota 2,95) - rezultat 4:1

U duelu timova skraćenica, Grci su u drugom poluvremenu oduvali rivala, za 20 minuta spakovali mu poker golova. Holanđanima je svetlo ugasio nekadašnji prvotimac Partizana, Andrija Živković, potpisnik na uverljivu pobedu u trećem kolu Grupe E.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.