Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 23:35

REZZIME DANA (četvrtak): Sreću smo našli na severu

Pogledajte ko vam je doneo novac 24. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

HELSINKI - KTP (tip 1&2+, kvota 1,22) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2:0

Dok ostatak Evrope pokušava da preživi pakleno topli kraj juna, severnjaci igraju fudbal. Pa tako i Finci gde smo danas potražili i našli zanimljive kladilačke tipove. I ovaj nam je prošao, i to "za dlaku".

NASIONAL M. - VANDERERS (tip 1&2+, kvota 2,00) - rezultat 3:0

Gosti iz Montevidea možda nisu bili raspoloženi za napad, ali su srećom po ovaj naš tip domaćini bili. I manja pobeda bi nam igrala, ali neka i tog trećeg gola. Inače, sva tri puta prcizan je bio Bergesio.

RADŽA K. - EL ŽADIDA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Naijgraniji kladilački tip ovog tropskog popodneva u MOZZARTU. Najviše vas e odlučilo da ga odigra i nije pogrešilo. Velikan marokanskog i afričkog fudbala je u okviru nacionalnog kuopa lagano odradio posao.

STABEK - VOLERENGA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Tip koji smo vam preporučili je pokupio ceo plen i tako odbranio odličnu kvotu 2,05. Nije bilo nimalo lako pošto je prvi gol postignut trek u 86. minutu susreta.

VALUR - LEIKNIR (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Severnoevropljani ne samo da usred leta igraju prvenstva, nego i kupove. Tako je danas na dalekom Islandu odigrano četiri meča šesnaestine finala. Jedan od najiščekivanijih tipova među kladiocima u MOZARTU je prošao relativno lako.

OULU - KUPS (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Naijgranija dvojka dana, duel finskog šampionata. Kups je odradio relatvno lako svoj deo posla protiv poslednjeplasiranog tima na tabeli koji nakon osma odigranih utakmica ima samo tri boda.

HONKA - HAKA (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:1

Meč donjeg dela tabele finskog šampionata, očekivano je bio tesan. Povrh svega, gost je ušao u drugo poluvreme sa prednošću. Koju je ipak izgubio u drugih 45. minuta susreta u Espu.

PRECRTANO

A. MINEIRO - ŽUVENTUDE (tip 1&0-3, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Ne samo da nije prošao ovaj naš tip, nego nismo bili ni blizu. Vodio je gost golom Peišota od 36. do 85. minuta kada je konačan rezultat postavio Valura.

DEP. MALDONADO - PROGRESO (tip 1&0-3, kvota 2,55) - rezultat 1:1

Broj golova u ovom malom derbiju urugvajske Aperture smo pogodili, ali pobednika nismo. I to zato što ga nije bilo pošto su podeljene časti u meču 7. kola Urugvaja 1 na stadionu Domingo Burgenjo Migel u Maldonadu.

BODO - MOLDE (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:2

Delovalo je da je kvota 2,20 na ovaj tip pomalo precenjena, pa ju je dosta ljudi iskoristilo u Mozzart. Ali Bodo se nije dao čuvenom rivalu, sačuvao je golovima Omojiuanfoa svoj dom i približilo se na tri boda prvoplasiranom Moldeu.

 

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Južnoamerikanci pokvarili prosek

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 06:37

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao 24. juna..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.