Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2020, 22:49

REZZIME DANA (četvrtak): Kada bi svaki put ovako...

Pogledajte ko vam je 28. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi prošli.

ZAOKRUŽENO

ŠTUTGART - HAMBURGER (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 2,55) - rezultat 3:2

Kakav derbi u Cvajti! Dertbi koji bi mogao do odluči ko će u Bundesligu. Nakon prvog poluvremena gost je imao ubedljivih 2:0, ali se Štutgart nije predao. Šta više u narednyh 45 minuta je izdominirao, a konačni preokret dogodio se u drugom minutu sudijske nadoknade kada je precizan bio Gonzalo Kastro koji je pritom ušao u igru samo desetak minuta ranije.

HB TORŠAVN - VIKINGUR GOTA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Bilo je ovo lagano, baš lagano. Havnar Beltfelag, iliti HB je na svom terenu Gundadaluru, u prestonici Toršavnu očitao lekciju gostima iz Leirvika. Da se Vikungur neće lepo provesti videlo se već od petog minuta kada je pao prvi od tri gola u njihovu mrežu. Istinu za volju, nije domaći tim bio baš toliko dominantan, ali je bio precizan.

RAPID BEČ - HORN (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:0

Lagani kec, u koji je malo o sumnjao. Austrijanci se polako pripremaju za skori nastavak njihove Bundeslige, gde je Rapid na četvrtom mestu. S druge strane Horn je tek 13. u Cvajti. Pametnom dosta.

KEPETDAG AŠHABAD - ALTIN ASIR (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Od starta sezone Altin Asir i Ahal se konstantno smenjuju na vrhu tabele turkmenistanskog šampionata. Lako je isto moglo da se ponovi i posle 11. kola, ali je šestostruki uzastopni prvak ove zemlje teškom mukom uspeo da savlada Kepetdag Ašhabad na gostovanju 2:1 (1:1).

USTI NAD LABEM - BRNO (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Ni korona nije zaustavila Zbrojovku. Tim iz Brna je danas gostovao Usti nad Labemu i tamo gde je stao u martu, nastavio je danas – pobedio je. Bilo je 2:1 za goste, kojima je ovo peti uzastopni trijumf u drugoj ligi Češke. Istaknuta je jasna kandidatura da se naredne godine nekada moćni klub iz Brna, ponos Čehoslovačke, ponovo, posle dve godine, nađe u eliti.

TORPEDO ŽODINO II - SMOLEVIČI II (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:0

Najmanja današnja kvota na keca među najigranijim parovima i prilično lak prolaz, što i rezultat govori. Domaći tim je bio apsolutno dominatnan tokom većeg dela meča te se pobednik nije dovodio u pitanje.

KLAKSVIK - STREJMUR (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 3:0

Do lagane pobede došao je KI Klaksvik protiv Strejmura – 3:0. Domaći tim lagano hvata korak nakon poraza u prvom kolu i posle njega je upisao treću uzastopnu pobedu. Klaksvik je aktuelni šampion Farskih Ostrva, prošlu sezonu je završio sa tri boda više od B36, ali mu se rival osvetio već u prvom kolu novog šampionata i pobedio ga kao gost sa 2:0. Ali, to nije pokolebalo prvaka da posle toga zaigra kako ume.

PRECRTANO

ORHUS - RANDERS (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Danci cu nastavili juče tamo gde su stali, te je ovo bila druga "postkoronarna" utakmica tamošnje Superlige. Rizikovali ste sa kecom, što i sama kvota govori, a on je bio baš daleko jer je domaći tim izjendačio tek u poslednjim trenucima susreta.

SKALA ITROTARFELAG - ARGIR (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Treća današnja utakmica dana sa Farskih ostrva donela je i jedini remi u četvrtom kolu. „Fenjeraš“ Skala je dočekala AB, tim koji jedini nije postigao gol u prvih 270 minuta sezone, ali je taj led uspeo da probije večeras. Na našu veliku žalost i pad ovog lepog tipa.

GIMARAIS /SIM/ - SETUBAL /SIM/ (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:3

Iako je fudbal počeo da se igra u velikom delu Evrope, simulacije se još "drže". Ali, sve je manje naravno interesovanja da se kladi na njih. Ovo je bila jedna od poslednjih prilika da odigramo koju "simultanku". . Ali smo je nažalost, promašili.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Rapsodija dobrih tipovanja

Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 08:38

Pogledajte ko vam je 28. maja doneo novac, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.