Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 23:16

REZZIME DANA (četvrtak): Guangdžou i Persepolis po meri

Pogledajte ko vam je 20. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

SPECIJA - FROZINONE (tip 1, kvota 2,65) - (u toku)

ZAOKRUŽENO
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
KOLEREJN - LA FLORITA (tip 1, kvota 1,12) - 1:0

Posle 45 minuta igre nije bilo golova i verovatno ste tada počeli da sumnjate u ispravnost odigranog tipa. Korelejn je doneo neke promene na startu drugog poluvremena i to mu je donelo dobitak. Istina, domaćin je do gola dao došao tek u 89. minutu preko Mekohlina i tu je meč definitivno prelomljen.

AL ŠABAB M. - AL RIFA (tip 2, kvota 1,32) - 1:3

Odlično ste ovo pogodili. Al Rifa je značajno hrabrije krenula i uspela je da dođe do dva brza gola kojim je presudila domaćinu. Drugi, onaj iz 30. minuta, pao je iz penala. Uspeo je Al Šabab da zapreti golom u 43. minutu, ali je Rifa golom na startu drugog poluvremena rešila susret u svoju korist.

PERSEPOLIS T. - SAIPA I. (tip 1, kvota 1,80) - 3:0

Persepolis je večeras odradio muški posao i nije dopustio gostima ni da se ponadaju da mogu nešto više. Već u 4. minutu je poveo domaćin, a do kraja je uspeo da postigne još dva gola i ubedljivo da slavi. Strelci su bili Osaguona u 45. minutu i Alipur u poslednjem minutu igre. Ubedljivo zaokružen kec.

GUANGDŽOU - ĐENGSU (tip 1, kvota 2,05) - 2:1

Evergrande nije izneverio ni ovog puta. Obično je ovaj tim dobar izbor za klađenje, danas nije imao lak zadatak, ali ga je uspešno obavio. Najvažniji momenat dogodio se u 84. minutu kada je Paulinjo pogodio za pobedu pri rezultatu 1:1. Mogao je to lako da bude iks, ali je Guangdžou ipak uspeo da odradi posao na uspešan način.

PARNU VAPRUS - ELVA (tip 1, kvota 1,60) - 2:1

Još jedan dobar tip, ali imali ste i sreće. Lehter je doveo goste u 12. minutu u prednost, ali je dva minuta kasnije Elva ostala sa igračem manje. To je dalo šansu Parnuu da preokrene i to se i dogodilo. Prvo je domaćin poravnao u 16. minutu, a onda i postigao gol u 58. minutu koji se ispostavio ključnim na ovom susretu.

PRECRTANO

RITERAI - ŽALGIRIS (tip 2, kvota 1,35) - 2:2

Luda utakmica, ali nije došla dvojka. Verovali ste u Žalgiris, ispoštovao vas je Andrija Kaluđerović sa dva gola, dva puta je Žalgiris uspevao da povede, ali je Riterai uspeo na kraju da izjednači. Ključni gol bio je u 79. minutu iz penala.

AL SAD - AL GARAFA (tip 1, kvota 1,45) - 1:1

Zanimljiv duel je ovo bio, ali na kraju nije bilo pobednika. Blizu pobede je bila Al Garafa koju predvodi Slaviša Jokanović. Posle 45 minuta igre nije bilo golova, a onda je Garafa povela u 65. minutu, međutim samo 12 minuta kasnije gost je ostao sa igračem manje. Potom je Afif iz penala u 91. minutu doneo domaćinu remi.

FJOLNIR - VIKINGUR (tip 2, kvota 1,55) - 1:1

Nije ovo bilo lako za ispratiti jer je Sigurdson u prvom poluvremenu doveo Fjolnir u prednost, pa je Vikingur konstatno jurio rezultat. Ispostavilo se da su gosti stigli do izjednačenja u 90. minutu utakmice, ali to sve suštinski nije promenilo konačan ishod kada je vaše tipovanje ovog para u pitanju.

SANTA K - ISKRA (tip 2, kvota 1,85) - 0:0

Malo je nedostajalo da Iskra iz Danilovgrada završi misiju u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju amaterskoj Santa Kolomi iz Andore. Tačno je da je Iskra, kao trećeplasirani tim crnogorskog prvenstva, debitant na evropskoj sceni. Isto tako je tačno da je crnogorski predstavnik bio lišen pomoći trojice igrača zbog virusa korona. Ali poraz od Santa Kolome bio bi velika bruka. Posle meča bez golova, presudila je penal serija. Na kraju je bilo 4:3 za crnogorskog predstavnika. Posle 90 minuta rezultat je bio 0:0.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Polovično, odnosno prosečno gađanje

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2020, 08:37

Pogledajte ko vam je 20. avgusta doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.