REŠILI DA GA SE OTARASE: Nejmar ponuđen italijanskom gigantu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 18:33

REŠILI DA GA SE OTARASE: Nejmar ponuđen italijanskom gigantu

Odlazak je sve izvesniji.

Fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar ponuđen je Juventusu, prenosi španski sportski list "As".

Španski list navodi da menadžeri brazilskog fudbalera pregovaraju sa rukovodstvom Juventusa, pošto navodno čelnici Pari Sen Žermena pokušavaju da se reše brazilskog fudbalera.

Nejmar ima ugovor sa pariskim klubom do 2027. godine.

Francuski "Parizijen" tvrdi da je Nejmar nezadovoljan u francuskom klubu pošto misli da je predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PSŽ-a Naser Al-Kelaifi mislio na njega kada je kritikovao nastupe ekipe u prošloj sezoni.

- Mogući odlazak Nejmara ovog leta? Oni što mogu da kažem je da očekujemo da svi igrači urade mnogo više nego prošle sezone. Očigledno je da do sada nismo bili dovoljno dobri. U sledećoj sezoni cilj je jasan, da svakodnevno radimo, da damo 200 odsto. Da damo sve što imamo za ovaj dres - rekao je Al-Kelaifi.

Nejmar je prošle sezone odigrao 28 utakmica, postigao je 13 golova i imao osam asistencija.

BONUS VIDEO:

Pogledajte zavidno fudbalsko znanje italijanske voditeljke Dilete Leote

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.