REAL SPREMA TRANSFER BOMBU: Žele da vrate igrača sa kojim su uzeli 18 trofeja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023, 18:59

REAL SPREMA TRANSFER BOMBU: Žele da vrate igrača sa kojim su uzeli 18 trofeja

Nije u dobrim odnosima sa sadašnjim trenerom.

Real iz Madrida je u velikim problemima zbog povreda Davida Alabe i Edera Militaa i zbog toga bi mogli da se odluče za nešto što nije baš svojstveno za njih - da vrate bivšeg fudbalera, a to je Rafael Varan.

Francuski reprezentativac nastupao je na meču sa Liverpulom, ali kako se priča u Engleskoj Varan nije u dobrim odnosima sa Erikom ten Hagom, sadašnjim strategom Mančester junajteda, pa je i to dobra stvar za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Real.

Olakšavajuća okolnost za Madriđane je ta što pouzdanom defanzivcu ugovor sa Mančesterom ističe na leto 2024. godine.

Podsećanja radi, Varan je u Realu proveo 11 sezona (sa kojim je osvojio 18 trofeja uključujući i tri Lige šampiona), od 2010. do 2021, kada jeu transferu vednom 40 miliona evra potpisao ugovor sa Junajtedom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.