REAL JE POVREĐEN, TRAŽIĆE OSVETU: Ćavi upozorava pred revanš u Barseloni

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 17:12

REAL JE POVREĐEN, TRAŽIĆE OSVETU: Ćavi upozorava pred revanš u Barseloni

Duel je na programu u sredu od 21 čas.

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je da je Real dobar i kvalitetan protivnik, ali je dodao da želi pobedu protiv madridskog kluba u revanš meču polufinala Kupa kralja, prenose španski mediji.

Barselona je u prvom meču u Madridu slavila sa 1:0, a revanš duel je na programu u sredu od 21 sat na "Nou Kampu". Barselona i Real su odigrali četiri meča ove sezone, a katalonski klub je ostvario tri pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zabeležio je jedan poraz.

- Mislim da su fudbaleri Reala povređeni i da će želeti da nam se osvete nakon poraza u poslednje tri utakmice. Real se uvek bori i dobar je rival. Mi moramo da pokažemo da možemo da ih pobedimo - rekao je Ćavi na konferencije za medije uoči meča sa Realom.

Real je na društvenim mrežama uoči meča sa Barselonom objavio video sa greškama sudija, koje su delegirane za duel u Barseloni.

- Ne bih voleo da pobedim varanjem. Želim da pobedim, ali legalno. O sudijama ne vredi ni govoriti. Ponekad to shvate kako treba, ponekad pogrešno. Ne volim ni kada mi pomažu. Uvek želim da pobedim legalno - istakao je trener Barselone.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.