RAZLOG NIKADA NEĆEMO SAZNATI: Pre 19 godina je UPUCAN Haris Brkić

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZLOG NIKADA NEĆEMO SAZNATI: Pre 19 godina je UPUCAN Haris Brkić

Preminuo je tri dana posle kobnog događaja.

Na današnji dan pre 19 godina košarkaš Haris Brkić ustreljen je sa dva metka u glavu i to na parkingu ispred dvorane "Pionir". Preminuo je posle tri dana.  Posle toliko godina još uvek se ne zna zašto je sjajni šuter ubijen, a verovatno nikada nećemo ni saznati.

Prvi metak je završio u predelu jagodične kosti, a drugi ispod oka. Napadač je neprimećen pobegao, a slučajni prolaznik je zatekao nepomično Brkićevo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo.

Brkić je rođen 24. jula 1974. godine u Sarajevu. Košarku je počeo da trenira u Bosni kada je imao 10 godina. Bio je na pragu prve ekipe početkom 1992. godine kao sedamnaestogodišnjak, ali je napustio BiH i otišao u Srbiju, gde je ubrzo potpisao za Partizan. Trenirao je sa mladim timom, a potom je pozajmljen Borcu iz Čačka, gde je započeo profesionalnu karijeru.

Godinu dana kasnije se vratio u Partizan i odigrao šest sezona. Osvojio je tri šampionske titule i tri kupa. Bio je jedan od najboljih igrača Partizana u u sezoni 1997/1998 kada su crno-beli stigli do F4 Evrolige.

Tokom sezone 1999/2000. je igrao za Budućnost iz Podgorice, gde je osvojio titulu prvaka Jugoslavije. Sezonu 2000/2001. je počeo u Budućnosti, ali se vratio u Partizan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.