RAZBUKTAO SE SUKOB IZMEĐU DVA KARATE SAVEZA

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZBUKTAO SE SUKOB IZMEĐU DVA KARATE SAVEZA

Traži se 70 miliona dinara. Čelnici Beogradskog karate saveza (BKS) zahtevaju reakciju države zbog isključenja iz Karate federacije Srbije.

Traži se 70 miliona dinara.

Čelnici Beogradskog karate saveza (BKS) zahtevaju reakciju države zbog isključenja iz Karate federacije Srbije. Predsednik BKS Dragoslav Božović smatra da je skandalozno da najtrofejniji savez u državi bude sprečen da svoje sportiste pošalje na naredna takmičenja, samo zato što su želeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da znaju gde ide novac.

- Ovu sramnu odluku doneli su Slavoljub Piper i Strahinja Tepavčević. Naš savez je zahtevao da se dostavi uvid gde je otišlo 70 miliona dinara, ali očigledno im je to bio jedan od razloga da nas isključe. Želimo da vidimo dokaze, hoćemo da nam deca idu u Maleziju na svetski šampionat i demokratiju unutar izbora članova federacije. Ako to ne bude ispunjeno, gospodo, vidimo se na sudu - kazao je Božović.

(M. H.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.