RAŠOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA OD GRKA: Uplašili smo se od pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 17:32

RAŠOVIĆ ISKREN POSLE PORAZA OD GRKA: Uplašili smo se od pobede

Sa Špancima u borbi za bronzanu medalju.

Vaterpolista Srbije Strahinja Rašović izjavio je nakon utakmice sa Grčkom da se njegova ekipa uplašila pritiska i onoga što donosi pobeda u polufinalu, prenosi Mozzart Sport.

Vaterpolisti Srbije izgubili su danas u polufinalu Svetskog prvenstva od selekcije Grčke sa 13:7 (3:2, 3:0, 3:3, 4:2).

- Utakmica sa Grčkom nije bila onakva kakvu smo očekivali. Jednostavno smo se uplašili pritiska i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogućnosti šta nam sve donosi pobeda, olimpijsku vizu i medalju. Već smo napravili veliki iskorak u odnosu na prethodni period. Naravno da se ne zadovoljavamo time, nego idemo po medalju. Nemamo vremena za žaljenje. To je sport, a ovo Svetsko prvenstvo. Mi smo u borbi za medalju i za dva dana nas očekuje utakmica protiv Španije. Današnju utakmicu apsolutno zaboravljamo, nismo igrali dobro -  istakao je Rašović.

Podsetimo, Delfini će se u borbi za bronzu sastati sa reprezentacijom Španije. Taj meč je na programu 29. jula od 6 časova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.