Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAKOČEVIĆ SE PLAŠI REALA: Zvezda je dosta slabija nego prošle sezone

Bivši plejmejker Crvene zvezde i nekadašnji NBA igrač i reprezentativac, Igor Rakočević, upozorava da su crveno-beli ove sezone slabiji tim u odnosu na prošlu sezonu.

Crvena zvezda će u petak od 20.00 sati ugostiti u Pioniru ekipu Real Madrida u okviru 7. kola >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evrolige.
Zanimljivo, i “Kraljevski klub”, ali i crveno-beli, pred start duela imaju izjednačen učinak sa 2-4.
– Zvezda ima dosta slabiju ekipu u odnosu na prošlu sezonu. Možda izbor igrača nije bio toliko kvalitetan kao prošle ili pretprošle godine, ali u svakom slučaju Zvezda pravi uspehe, osvaja trofeje i sistem koji su napravili trenutno funkcioniše – istakao je Igor Rakočević, prenosi Sportski žurnal.
– Real ima jako loš skor s obzirom da su prošlogodišnji prvaci. To je šampionska ekipa i pitanje je momenta kada će pokazati svoje pravo lice. Zvezda ima ogromnu prednost pred domaćom publikom i biće jako neizvesno u ovom meču – kazao je Rakočević.
The post RAKOČEVIĆ SE PLAŠI REALA: Zvezda je dosta slabija nego prošle sezone appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZVEZDA TV: Evo kako je Damir Kahriman upoznao đakona Blagoja i poklonio mu svoje rukavice

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je novu epizodu Zvezde TV...U ovoj epizodi Zvezde TV prikazano je kako su crveno-beli obavili fotografisanje za novi kalendar širom Beograda...Golman Zvezde Damir Kahriman je listajući dnevni list "Sport" prošle nedelje naišao na interesantnu priču o đakonu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.