Izvor: HotSport.rs, 17.Jan.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAKITIĆ HVALI ENRIKEA: Za njega i sa mosta ako moram!

Ivan Rakitić ove sezone nije standardan u timu Barselone, ali to nije promenilo njegovo mišljenje o Luisu Enrikeu.

– On je verovao u mene čim sam došao u klub, kao i saigrači. Uostalom, na njegov zahtev sam došao u Barselonu… Da mi traži da se bacim sa mosta za njega, učinio bih to, rekao je uz osmeh Rakitić, istakavši da Enrike ima sposobnost da kod svakoga probudi poverenje.
Iako nije standardan, ne buni se:
– Sezona je puta uspona i padova. Moram >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da treniram, jer je to put ka dužem usponu. Što se tiče Barselone, ponosan sam što sam tu. Imam zadatak da pomognem ekipi, i želim da u svakom trenutku tim zna da može da računa na mene, zaključio je 28-godišnji fudbaler.
On je ugovorom sa Barselonom vezan do leta 2019. godine.
 
The post RAKITIĆ HVALI ENRIKEA: Za njega i sa mosta ako moram! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.