Izvor: HotSport.rs, 26.Feb.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAFAEL NADAL: Novak baš i nije morao da dolazi u Akapulko!

Španskog tenisera i nije baš obradovala vest da će se drugi teniser sveta pojaviti na ATP turniru u Meksiku.

Novak Đoković je iznenadio sve. Srbin se prijavio za turnir u Meksiku i tako je prekinuo odmor. Nole je dobio vajld kard, a to se nije mnogo dopalo Rafaelu Nadalu.
Novakov dolazak je loša vest za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sve nas igrače, iz prostog razloga što je fantastičan igrač! Za mene je sreća što neću moći s njim da se sretnem pre polufinala ili finala, rekao je Nadal, a onda se osvrnuo i na priču o povratku na prvo mesto ATP liste.
– U ovim godinama nemam to opterećenje da moram da budem broj 1. Ako budem fantastičan na terenu, to će se desiti samo od sebe, ali ne pada mi na pamet da kao kada sam imao 22-23 godine pravim sebi kalendar takmičenja tako da bih postao prvi na svetu, zaključio je Nadal.
Turnir u Akapulku igra se od 27. februara do 4. marta.
The post RAFAEL NADAL: Novak baš i nije morao da dolazi u Akapulko! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal: Dolazak Đokovića u Akapulko je loša vest

Izvor: B92, 26.Feb.2017

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je svoje učešće na turniru u Meksiku, ali se ta vest nije dopala španskom teniseru, Rafaelu Nadalu. "To je loša vest za sve igrače jer je Novak fantastičan igrač, ali ja sam srećan jer sa njim neću moći da se sretnem pre finala ili polufinala", rekao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.