Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2022, 21:14

RADONJIĆ OŠTAR NAKON POBEDE: Za neke stvari nemam razumevanja!

Zvezda u trećem finalu ove sezone.

Beogradska Crvena zvezda nastavila je niz pobeda i rezervisala svoje mesto u svom trećem finalu ove sezone. Nakon titula u Kupu Radivoja Koraća i trofeju regionalne ABA lige, izabranici Dejana Radonjića će se boriti i za trofel košarkaške Surperlige Srbije. Ovo finale su igrači Zvezde obezbedili pobedom nad ekipom Mege u trećoj utakmici polufinalne serije, rezultatom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 88:66.

Nakon pobede, trener crveno-belih Dejan Radonjić govorio je o trećoj utakmici polufinala ali i o velikom opterećenju igrača.

- Ogromno opterećenje, veliki broj utakmica, završnica prvenstva... Drugi meč bio je izuzetno loš, Mega je bila sjajna. Danas je to drugačije izgedalo, trebalo je biti dovoljno dobar, ozbiljan, da odigramo drugačije u odnosu na drugu utakmicu. To se desilo i sada nas čeka finale - izjavio je Radonjić.

Podsetimo se, Radonjić je posle druge utakmice rekao da je njegova ekipa "izgledala kao da nije došla na meč". Međutim, u trećoj se situacija promenila.

- Došli su - konstatovao je Radonjić uz smeh.

Na redu je finalna serija sa ekipom FMP-a.

- Znate kako, imam razumevanje za stanja, ali nema razumevanja za neke stvari koje su bile u drugom duelu. Možda smo roviti, sve je to u redu, razumem, ali mora da se nađe motiva i želje kako bismo ostvarili još dve pobede - zaključio je crnogorski stručnjak.

Finalna serija košarkaške Superlige Srbije započinje u petak od 19. časova, a domaćin meče je Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.