RADONJIĆ NA MUKAMA: Povrede su nam veliki problem, oslabljeni smo!

Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADONJIĆ NA MUKAMA: Povrede su nam veliki problem, oslabljeni smo!

Sada je jasno da će Zvezda ipak biti znatno oslabljena u predstojećem meču protiv Žalgirisa.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da se nada da će crveno-beli prebroditi brojne probleme i protiv Žalgirisa doći do nove pobede u Evroligi.
– Žalgiris je klub bogate tradicije, u zemlji gde je košarkaška sport broj jedan, bio je prvak Evrope, ima dosta trofeja, a i ove >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sezone je pokazao da svima može da parira. Ne ide nam na ruku to što su trenutno u formi, pored naših problema, ali nadam se da ćemo se izdignuti iznad toga i uz pomoć navijača ostvariti pobedu – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali ‘Aleksandar Nikolić’.
Prema njegovim rečima Litvanci imaju iskusan tim i stil igre koji ne odgovara Zvezdi.
– Svestan sam ambijenta, prikazivali smo dobar kvalitet do sada, igramo na svom parketu, kao i da smo Žalgiris i mi prikazani kao ekipe koje nemaju šta da traže. Skakački su odlični, posebno u napadu, što bi za nas mogao da bude problem, jer najverovatnije neće igrati Luka Mitrović. Daćemo sve od sebe, moramo da gradimo rezultat svih 40 minuta.
FOTO: STARSPORT Na pitanje novinara kako komentariše to što su mnogi uoči meča upisali trijumf Crvenoj zvezdi, Radonjić objašnjava da to nije najveće opterećenje.
– Opterećenje je više oko stvari koji su pred nama, a to su povrede. I da smo kompletni bilo bi teško, ali i da nemamo tri igrača išli bismo na pobedu. Situacija nije naivna, nije nam prvi put, ne utiču na nas priče da moramo da pobedimo.
DOMINACIJA: Da li zbog ovog podatka Crvena zvezda zaslužuje ‘A’ licencu od Evrolige?
Radonjić smatra da je novi format elitnog takmičenja do sada pokazao uspešnim, ali da je rano za konačnu ocenu.
– Nije momenat da se priča o tome, treba da se sačekaj kraj. Za sada je sve pun pogodak, utakmice su zanimljive, veliko je interesovanje… Ponosan sam i srećan što smo izborili mesto u ovom takmičenju – zaključio je Radonjić.
Utakmica 10. kola Evrolige između Crvene zvezde i Žalgirisa igra se sutra od 19 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
The post RADONJIĆ NA MUKAMA: Povrede su nam veliki problem, oslabljeni smo! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić otkrio kakve probleme Zvezda ima pred Žalgiris i koji košarkaš sigurno ne igra!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Dec.2016

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da da se nada da će crveno-beli prebroditi brojne probleme i protiv Žalgirisa doći do nove pobede u Evroligi...- Žalgiris je klub bogate tradicije, u zemlji gde je košarkaška sport broj jedan, bio je prvak Evrope, ima dosta trofeja, a...

Nastavak na Telegraf.rs...

Zvezda pred domaćom publikom ruši Žalgiris

Izvor: RTS, 02.Dec.2016, 13:35

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19 sati dočekuju litvanski Žalgiris u meču 10. kola Evrolige. . .Trener crveno-belih je izjavio da je pred njegovom ekipom težak zadatak i da je tim spreman za novi podvig u najboljoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.